FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI

Conducerea Politehnicii răspunde acuzelor în cazul ambulanței: "Am procedat regulamentar, avem defibrilator și spital la 2 minute"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 19:14

Conducerea clubului ASU Politehnica a răspuns acuzațiilor că ar fi folosit mașini personale pe post de ambulanțe la meciul cu Farul, 1-0, din ultima etapă a ligii secunde

"Clubul Politehnica Timișoara ia la fiecare meci măsurile impuse de Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice în vigoare.

Conform art 54, alin. 8 clubul este obligat să asigure asistenta medicală la fiecare partidă printr-o autosanitară tip A1 - cu echipaj medical de urgență și cu un alt autoturism cu semn distinctiv cruce roșie pe fond alb, la fel cum s-a întâmplat și la partida de pe teren propriu cu Farul.

Întârzierea începutului partidei a fost cauzată de cererea arbitrului ca cea de-a doua masina folosită pe post de transport persoane către spital sa fie de culoare albă, lucru nespecificat de regulament si confirmat de observatorul de joc al partidei.

Menționăm că Politehnica Timișoara dispune la fiecare meci de un defibrilator mobil, precum și de 3 medici specialiști, angajați ai clubului. De asemenea Spitalul Județean de Urgență Timiș se află la 2 minute distanță de stadionul Dan Paltinisanu, Serviciul Ambulanță Timiș putând interveni rapid in cazul in care e nevoie.

Considerăm că din partea clubului au fost luate toate măsurile regulamentare pentru ca partida sa se poata desfășura, dovada stand toate partidele de până acum din Liga a II-a pe care Politehnica le-a disputat pe teren propriu si la care asistenta medicală a fost asigurată în același mod.

Considerăm că integritatea fizică a jucătorilor nu a fost pusă în pericol in niciun moment, atât ei cât și celelalte persoane care au asistat la joc putând în orice moment sa primească asistenta medicală specializată în cazul în care acest lucru se impunea", a transmis conducerea ASU Poli Timișoara către GSP.ro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Octombrie 2018, 20:38

Stimati asa zisi jurnalisti, pentru voi este un efort mare sa aflati ca aceasta echipa se numeste asu POLITEHNICA si nu POLI.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează