FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova solicită oficial FRF şi LPF să fie primită în Liga 1: "Ne-aţi retrogradat, acum faceţi o faptă bună" » Ligă cu 19 echipe?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 18:37

Universitatea Craiova a făcut o solicitare oficială către FRF şi LPF în vederea înscrierii clubului în Liga 1, în sezonul 2013-2014, confom ediţie.ro.

Chiar dacă a retrogradat în liga a doua la finalul sezonului 2010/2011, Adrian Mititelu doreşte să joace în primul eşalon şi consideră că Victor Piţurcă este vinovat pentru situaţia echipei după ce Găman şi Bărboianu au plecat de la olteni.

De asemenea, FRF este vinovată după decizia prin care Universitatea a fost obligată să plătească 7 milioane: "Această decizie a creat temeri în club şi a turnat plumb în picioarele jucătorilor. Din cauza asta am retrogradat, nu am mai putut fi într-o competiţie fair-play".

Craiova nu a obţinut licenţa pentru sezonul 2011/2012, iar clubul consideră că FRF şi LPF sînt vinovate pentru locul 15 ocupat la finalul sezonului şi neobţinerea licenţei. Oltenii mai oferă

Vezi aici solicitarea oficială a oltenilor pentru revenirea în Liga 1

În solicitarea semnată de Adrian Mititelu se mai precizează: "Mai multe persoane juridice din oraş ar dori să ajute financiar la reconstrucţia echipei, însă numai dacă asta de va petrece în Liga 1. Din aceste motive, avem finanţare doar pentru prima ligă, nu pentru a doua".

Un alt motiv pentru care oltenii cred că solicitarea lor trebuie aprobată: "După ce am retrogradat, doi ani la rînd nu ne-am mai putut exercita dreptul de a promova în primul eşalon din cauza unei decizii abuzive. Fotbalul românesc ar cîştiga la capitolul imagine prin reprimirea Craiovei, iar FRF şi LPF şi-ar mai spăla din păcate. Se poate face un campionat cu 19 echipe, în care licenţa să fie acordată doar echipelor care vor în Europa. S-a întîmplat în Elveţia, după ce Sion a fost reprimită în primul eşalon: au fost 13 echipe, în loc de 12".

LPF le-o taie scurt oltenilor: "Solicitarea Universităţii Craiova e o utopie!"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
robotzel
robotzel  •  26 Februarie 2013, 13:46

dar sion a avut licenta. nu este normal sa se ceara licenta doar selectiv pentru ca asa vrea mititelu. este in stare sa isi obtina licenta? foarte bine ... sa joace in prima lica cu 19 echipe. nu este in stare atunci este iar ok.

ntfo
ntfo  •  22 Februarie 2013, 13:20

Interesant.Astia vor direct in Liga 1 in timp ce alti "fraieri" joaca prina liga 2 si liga 5.

tigruzzu
tigruzzu  •  21 Februarie 2013, 00:02
Postat de costibb pe 20 Februarie 2013, 22:20

fara suparare,dar deja e nesimtit olteanul asta,cum adica nu ai bani decat pt prima liga?adica aiavor sa ajute craiova doar in prima liga?daca ar exista si ar fi in celelalte ligi,dispare iubirea asta?nimic de comentat la faza cu dezafilierea abuziva,dar erati deja retrogradati,normal si corect e sa reveniti in liga a doua.exact din cauza celor 7 milioane datorie nu s-au putut concentra jucatorii craiovei in frunte cu fratii dinamita,costea.hai sa fim seriosi totusi.intotdeauna am sustinut ca dezafilierea a fost abuziva si meritau ani de puscarie cei de la frf si lpf pt abuz de putere,dar nici chiar asa.ar trebui sa va de-a si campionatul trecut,pe motiv ca l-ati fi castigat :)))))

Uite o mostra a prostiei si nesimtirii 5teliste.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează