FOTBAL  »  LIGA 2  »  BALOTEȘTI

CS Balotești și-a luat antrenor! Un fost colaborator al lui Daniel Oprița a preluat echipa

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2018 17:51

Pe penultimul loc în eșalonul secund, cu doar două puncte acumulate la capătul primelor șase etape din acest sezon, CS Balotești a rămas fără antrenorul principal Emil Ursu.

Experimentatul tehnician nu a mai continuat aventura pe banca divizionarei secunde după semieșecul, 2-2, pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila.

După ce au mers la Turnu Măgurele la meciul de Cupă cu Turris cu secundul Emil Stanca pe banca tehnică, ilfovenii au numit, astăzi, un nou antrenor principal.

Fane Nofitovici, colaborator al lui Daniel Oprița în ultimii ani la toate echipele antrenate de ”Dinel”, a fost investit ca antrenor principal cu obiectivul menținerii echipei din Balotești în eșalonul secund.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează