FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRIAL

Decizia luată de un club de Liga a 2-a! Oficialii clubului n-au intrat în vacanță și organizează o serie de trialuri

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 11:41

Academica Clinceni nu a luat vacanță după ultima dispută oficială a campionatului care a adus un eșec, 0-2, cu CS Afumați.

Începând de astăzi și până sâmbătă oficialii grupării ilfovene organizează o serie de trialuri în care vor fi văzuți la lucru o serie de jucători din țară monitorizați, în special, de managerul sportiv al echipei, Sorin Paraschiv.

Ilfovenii joacă, în acest interval, trei jocuri amicale, o dublă cu SC Popești Leordeni și o partidă cu CS Afumați. ”Vine un campionat următor extrem de puternic și vrem să alcătuim o echipă competitivă.

Pe lângă tinerii de perspectivă care rămân la Clinceni căutăm 4-5 jucători cu experiență care să facă liantul între cele două generații”, a precizat antrenorul Academicii, Ilie Peonaru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează