FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAŞOV

Declaraţia săptămînii: "Se vorbeşte prea mult pe seama acestui sistem cu play-off şi «Playboy!»

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 15:44

Reprezentanţii cluburilor din Liga a II-a au avut o întîlnire cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a discuta despre noul sezon competiţional.

Romeo Paşcu, preşedinte onorific la FC Braşov, a stîrnit amuzamentul în sală şi a avut o cerinţă specială pentru preşedintele FRF.

"Văd că se vorbeşte prea mult pe seama acestui sistem cu play-off şi « Playboy!».

Domnule preşedinte şi stimaţi colegi, vreau să propun ca FC Braşov să joace toate meciurile din Liga a II-a, duminica. Vă rog respectuos să fiţi de acord cu cerinţa noastră", a spus Paşcu potrivit monitorulexpress.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
randoom_._
randoom_._  •  26 Iulie 2015, 21:11
Postat de torinezul pe 26 Iulie 2015, 21:06

randoom semidoct ,nu te-am prea vazut miercuri seara .Invata limba romana :"22 de echipe MAXIMUM".Maxim il folosesti atunci cand spui de exemplu " am ajuns la nivelul maxim ".

***. nu mai vazut pentru ca am fost la meci. dar dupa 12 aici am fost.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

torinezul
torinezul  •  26 Iulie 2015, 21:06

randoom semidoct ,nu te-am prea vazut miercuri seara .Invata limba romana :"22 de echipe MAXIMUM".Maxim il folosesti atunci cand spui de exemplu " am ajuns la nivelul maxim ".

randoom_._
randoom_._  •  26 Iulie 2015, 16:51

o singura serie cu 22 de echipe maxim,cam asta vrea burleanu. si daca a invatat macar 1% de la chioru betiv asta o sa si obtina. este ceva socant ca din 27 de echipe care s-au inscris,cel putin 5 s-au inscris numai la misto stiind ca nu pot termina sezonul fara sa abandoneze. si cu o serie este nashpa,pentru ca promoveaza direct 2 si a 3-a joaca baraj. iar sa termini in primele 3 pare mai usor decat sa termini pe primul loc iar daca termini pe locul 2 joci baraj cu celalta echipa din serie si abia dupa joci baraj cu o echipa din prima liga.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează