FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Destinație-surpriză pentru Ovidiu Herea » Și fratele său s-a transferat la aceeași echipă

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 17:29

GSP.ro a aflat că Ovidiu Herea (32 de ani), ultima oară la Viitorul, și-a găsit o nouă echipă, acesta urmând să evolueze pentru locul 16 din Liga 2-a, CS Balotești. 

Ovidiu nu va merge la Balotești singur, ci alături de fratele său, Claudiu (27 de ani). Ambii au semnat cu gruparea ilfoveană până în vară, conform informațiilor GSP.ro.

Până azi, cei doi erau fără angajament și s-au antrenat în ultimele două săptămâni cu CS Balotești, iar acum au hotărât să rămână la echipă pentru următoarele 4 luni. 

Ovidiu Herea a jucat de-a lungul carierei pentru FC Național, Rapid, FC Sion, Skokda Xanthi, Pandurii, Concordia Chiajna și Viitorul, în timp ce Claudiu Herea a evoluat pentru Victoria Brănești, Viitorul, Rapid, CS Balotești și Sepsi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează