FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

Dezvăluiri despre planurile lui Becali » Vrea să bage bani la o echipă din Liga a 2-a: "Am pornit un proiect mai amplu"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 11:40

Gigi Becali și Vasile Geambazi continuă să facă planuri importante cu Academica Clinceni, echipa din Liga a 2-a.

Conducătorii clubului FCSB ar plănui să investească o sumă de bani importantă la Academica, pe lângă trimiterea de jucători tineri sub formă de împrumut,

"Dacă până acum colaborarea consta doar în împrumuturile de jucători, acum discuțiile au avansat. Am pornit un proiect mai amplu. Mai exact, e vorba de un ajutor financiar, o sumă consistentă care să ne asigure stabilitatea pentru sezoanele următoare.

Domnul Becali și Vasi Geambazi au înțeles că e nevoie de o echipă de Liga a II-a, unde să își expună talentele. E o listă mai amplă de jucători ai Stelei care ar putea fi împrumutați", a declarat Vali Budeanu, vicepreședintele clubului Academia Clinceni, pentru Sport Total FM.

GSP.RO a scris pe 26 iunie că și în sezonul viitor FCSB vrea să împrumute jucători la Academica Clinceni. (Detalii aici)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
gicab
gicab  •  02 Iulie 2018, 18:21

Justiția nu are cum sa țină cu “armata”

whiteredarad
whiteredarad  •  02 Iulie 2018, 15:45

Ca o parere, Becali isi asigura in liga a doua o echipa de linga Bucuresti. In caz "de avarie" cu FCSB, muta efectivul la Clinceni, si, intr-un an e , din nou, in prima liga. In timp ce FCSB-daca Justitia romana va tine, in continuare, ilegal, cu Armata- , poate falimenta, Becali isi asigura banii si pozitia. Azi , imi pare singura explicatie logica a preluarii Clinceniului.

demolarii
demolarii  •  02 Iulie 2018, 15:26

G Becali e de apreciat. Investeste in iesirea de urgenta. Devine clar ca nice el nu mai crede ca poate pacali mai departe cu Fcsb. Dar nu vrea sa renunte la investitiile (oamenii) pe care le-a facut.... Dar e de vazut si reactia investitiilor....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează