FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Două noi transferuri pentru Petrolul » Un jucător cu zeci de meciuri în Liga 1 vine să-i promoveze pe "găzari"

Cristian Danci (stânga) într-un duel cu dinamovistul Sergiu Hanca // Foto: Raed Krishan
Cristian Danci (stânga) într-un duel cu dinamovistul Sergiu Hanca // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 11:49

Petrolul este, alături de Universitatea Cluj, cea mai activă echipă pe piața transferurilor în această vară la nivelul eșalonului secund.

Gruparea antrenată de Leo Grozavu l-a antamat, pentru următoarele două sezoane, pe puternicul mijlocaș central Cristian Danci.

În vârstă de 29 de ani, Danci a trecut, în prima ligă, pe la echipe precum FC Botoșani sau Gaz Metan Mediaș. Noul antrenor al Petrolului a reținut, după trialul de la finalul săptămânii trecute, patru jucători care rămân sub observație.

Printre jucătorii veniți în ultima vreme în tabăra "lupilor galbeni" se numără Claudiu Herea, Florin Plămadă, Sebastian Ghinga și brazilianul John Theodoro Sobrinho.

A venit și Alexandru Nica

Ultimul nou venit în haita petrolistă este promițătorul atacant Eugen Alexandru Nica. La CS Balotești sezonul trecut, grupare pentru care a punctat de 12 ori, Nica, 20 de ani, a semnat, acum, un angajament până în 2020 cu formația condusă de Cristi Vlad.

36283314 10212712326026160 5594197544444887040 n

Altfel, ”găzarii” au stabilit și al treilea test amical din cadrul cantonamentului care se va desfășura în perioada 9-21 iulie în Slovenia. Va fi, pe 17 iulie, un joc de verificare cu NK Gorita, echipă nou promovată în primul eșalon din Croația.

Celelalte două meciuri amicale antamate se vor desfășura în compania formațiilor Sloga Simin Han (Bosnia, prima ligă, 11 iulie) şi Lokomotiva Zagreb (Croaţia, prima ligă, 20 iulie)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  26 Iunie 2018, 12:38

Danci sigur ii va promova.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează