FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Două transferuri interesante pentru Petrolul » Jucători de la Viitorul: unul a trecut și pe la FCSB

Articol de - Publicat marti, 17 iulie 2018 15:45

Petrolul a mai reușit două transferuri interesante cu trei săptămâni înaintea startului în noul sezon. 

A fost completat, de această dată, compartimentul jucătorilor Under 21 prin două transferuri de la Viitorul Constanța.

Portarul Arpad Tordai, în lotul constănenților sezonul trecut, și mijlocașul Robert Grecu, trecut pe la FC Argeș ultima oară, au fost împrumutați timp de un sezon la Petrolul.

Cei doi jucători au ajuns deja în cantonamentul ”lupilor galbeni” din Slovenia și vor bifa prima lor apariție în tricoul galben-albastru în testul de vineri cu Slaven Belupo.

Arpad Tordai are 21 de ani este portar la Viitorul din 2014. Portarul cotat la 300.000 de euro a adunat 8 meciuri în campionat la Viitorul, 9 în Youth League, 4 în Cupa României și unul în Cupa Ligii. 

Robert Grecu are 20 de ani și este cotat în prezent la 175.000 de euro. Mijlocașul dreapta a mai jucat la FC Argeș și a avut o scurtă experiență, de câteva luni, și la FCSB, vara trecută. În sezonul trecut a evoluat până la urmă sub formă de împrumut la Argeș, unde în 24 de meciuri a dat 4 goluri. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează