FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

Două transferuri pentru CS Mioveni! A luat doi jucători trecuți pe la ASA

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 15:04

CS Mioveni și-a reluat pregătirile în vedea noului sezon sub comanda lui Laurențiu Roșu. Argeșenii se vor baza în noul sezon și pe doi jucători noi.

Alexandru Neagu, un fotbalist trecut și pe la CFR Cluj, și Florin Ilie au evoluat ultima dată la ASA Târgu Mureș și au semnat angajamente cu formația condusă de Dumitru Olteanu.

În schimb, la capitolul plecări se înscriu numele lui Cristian Andor și Alexandru Ichim. După un cantonament pe plan local, la Ștefănești, va urma o altă etapă de pregătire centralizată, la Mogoșoaia de această dată, pe parcursul căreia se vor disputa mai multe jocuri de verificare.

Alexandru Neagu (24 de ani) este mijlocaș central și este cotat în prezent la 150.000 de euro. Florin Ilie (25 de ani) este fundaș central și este cotat tot la 150.000 de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează