FOTBAL  »  LIGA 2  »  DRAMĂ

Drama lui Bud » Băieţelul fostului atacant de la CFR Cluj şi Mediaş a decedat la numai patru zile

Cristi Bud a marcat de cinci ori în retur pentru FC Bihor, dedicînd de fiecare dată golurile fiului său // Foto: Carmen Ilie (Oradea)
Cristi Bud a marcat de cinci ori în retur pentru FC Bihor, dedicînd de fiecare dată golurile fiului său // Foto: Carmen Ilie (Oradea)

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 21:26

Băieţelul de numai 4 zile al fotbalistului a decedat ieri, la Timişoara, din cauza unei insuficienţe pulmonare.

Dramă teribilă în familia lui Cristi Bud (27 de ani). Bebeluşul nou-născut în urmă cu doar 4 zile al fotbalistului lui FC Bihor a decedat ieri, în maternitatea din Timişoara. La naştere, Mihai a primit un scor bun, dar complicaţiile au apărut la scurt timp.

"Este cel mai cutremurător lucru care ţi se poate întîmpla. Nu-mi vine să cred că bebeluşul meu frumos nu mai este! Totul părea să fie OK, naşterea a decurs bine, iar copilul a luat nota 10. Apoi lucrurile au început să se complice şi doctorul mi-a spus că nu i s-au dezvoltat plămînii. Nu ştiu....aşa a vrut Dumnezeu", a spus devastat jucătorul.

Oficialii divizionarei secunde l-au învoit pe fotbalist, dar Bud vrea să fie cu orice preţ pe teren vineri, contra lui FCM Tg. Mureş!

"Copilul a avut hipertensiune pulmonară. Din păcate, a fost un caz rar în care plămînii nu se puteau ventila. A fost pus pe ventilator, dar nu s-a putut adapta în condiţiile extrauterine" (Liana Dacilescu, purtător de cuvînt Spitalul Judeţean Timişoara)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
youshin
youshin  •  04 Mai 2013, 13:12

condoleante cristi

coszmin
coszmin  •  01 Mai 2013, 11:47
Postat de cristian_u pe 01 Mai 2013, 10:57

Condoleante! Dumnezeu va va rasplati.

nu ti se pare cam penibil? cu ce sa il rasplateasca Dumnezeu? Dumnezeu a luat viata unui copil de doar 4 zile , ce mai poate face Dumnezeul tau pentru bud?

hofer
hofer  •  01 Mai 2013, 11:12

Condoleante.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează