FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Dublă lovitură pentru o formație din România! Negocieri avansate cu doi foști jucători importanți ai Rapidului

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2016 19:53

ACS Berceni trage tare pe ultima sută de metri pentru a prinde play-off-ul. În acest scop, ilfovenii sunt gata să dea două superlovituri pe piața transferurilor.

Formația de lângă București negociază cu Ștefan Grigorie (fost CSMS Iași) și Ovidiu Herea.

Informația a fost anunțată de Dumitru Tudor, managerul sportiv al celor de la Berceni: "Suntem în discuții avansate cu Herea și Grigorie. Sper ca după meciul de miercuri să finalizăm aceste două transferuri.

Ei sunt pregătiți și fac deja pregătirea cu noi. Banii sunt la fel pentru toți, dar important e că se dau la timp. Sperăm să-i convingem să joace aici până la vară. Vom vedea apoi ce vom face în funcție de locul din clasament", a zis Dumitru Tudor la Sport Total FM.

Ovidiu Herea, 30 de ani, este liber de contract după despărțirea de Skoda Xanthi. A mai evoluat în cariera sa la Național, Rapid și Sion.

Ștefan Grigorie, 34 de ani, era aproape să evolueze la FC Brașov, dar după câteva antrenamente cu echipa nu s-a mai prezentat la pregătire.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
scandautor
scandautor  •  08 Martie 2016, 01:26
Postat de gannicus2014 pe 07 Martie 2016, 21:32

in sfarsit , o echipa pe masura lui Herea

Acri mai sunt strugurii dacă n-au ajuns la stână când se tot băga Prodanca să-i ducă acolo...

gannicus2014
gannicus2014  •  07 Martie 2016, 21:32

in sfarsit , o echipa pe masura lui Herea

sakamoto
sakamoto  •  07 Martie 2016, 20:44

Inca o echipa sateasca in Liga Ororilor?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează