FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A TREIA

Echipa antrenată de Nicolae Dică a promovat în premieră în Liga a doua!

FOTO: facebook SCM Pitești
FOTO: facebook SCM Pitești

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 20:31

SCM Pitești, formația antrenată de Nicolae Dică, a obținut astăzi promovarea matematică în Liga a doua, în urma succesului obținut pe terenul lui Atletic Bradu, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din seria a treia a Ligii a treia.

Argeșenii au profitat și de pașii greșiți ai urmăritoarei FC Voluntari II, distanțându-se la 22 de puncte de gruparea ilfoveană.

Profitând și de o serie accesibilă, echipa lui Dică a dominat autoritar campionatul, reușind să-și asigure promovarea matematică cu cinci etape înainte de final.

Tot cu Dică pe bancă, gruparea argeșeană a fost foarte aproape de promovare și în sezonul trecut, pierzând însă lupta cu CS Afumați dramatic, la golaveraj.

Deși echipa sa a promovat, sunt șanse mici ca Dică să rămână pe banca echipei și din sezonul viitor, existând posibilitatea tot mai mare să preia o echipă din prima ligă.

Deținută de Primărie, SCM Pitești nu este continuatoarea echipei FC Argeș, însă oficialitățile locale încearcă să obțină brandul de la vechea societate.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  15 Aprilie 2017, 09:01

bun foarte bun !1il vrei la fcsb?

251809008486653
Ghita Ghee  •  14 Aprilie 2017, 21:41

Sa nu mai moderati com.in care spunem adevarul care va doare. Moderativa pe voi in primul rand. Fiti inpartiali.nu mai dati dovada de nepotisme. Scrieti despre sport nu despre scandaluri. Ori schimbativa denumirea. Ceva de gen. Cancan.

251809008486653
Ghita Ghee  •  14 Aprilie 2017, 21:36

Ce pretenti sa avem de la voi?? Cand voi il de la jsp il slujiti cu "sfintenie" pe nea jiji...Sa mergeti ca va pregatit plocoane acum de Paste :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close