FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

Emoții pentru Florin Marin » Un fost stelist și un dinamovist i-ar putea lua locul la CS Mioveni

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 10:21

Rezultatele modeste înregistrate de CS Mioveni în ultimele etape îi periclitează poziţia de antrenor principal lui Florin Marin.

Argeşenii au cedat, la un scor neverosimil, 0-4, acasă, cu Pandurii, după care au pierdut şi disputa de la Timişoara, 0-1, cu ASU Poli.

Nemulţumiţi de startul echipei în campionat, unul departe de aşteptări, şefii grupării din Mioveni se gândesc la o mutare pe banca tehnică a echipei.

Adrian Mihalcea, recent plecat de la UTA, şi Daniel Opriţa, fostul antrenor al lui Juventus Bucureşti, ar fi principalele nume luate în considerare de către argeşeni pentru înlocuirea lui Florin Marin. O decizie clară legată de banca tehnică a Mioveniului ar urma să fie luată cel mai târziu în cursul zilei de mâine.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează