FOTBAL  »  LIGA 2  »  REZULTATE

ENERGETICIANUL - RIPENSIA / Concluziile lui Bogdan Andone după primele meciuri pe banca Energeticianului

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2018 12:56

Bogdan Andone a debutat bine pe banca echipei Energeticianul Petroșani care a acumulat în cele două partide disputate  săptămâna trecută patru puncte.

”Îmi pare rău de cele două puncte scăpate printre degete cu Ripensia, dar mă bucur pentru angajamentul din partida cu ACS Poli.

Prima mea grijă este legată de schimbarea atitudinii jucătorilor la antrenamente și meciuri. Diciplina va fi, mereu, la ea acasă în mandatul meu la Petroșani.

Căutăm să adunăm cât mai multe puncte până în iarnă când vom analiza minuțios situația legată de abordarea părții secunde a întrecerii”, a spus Andone după succesul clar, 3-0, din partida cu ACS Poli Timișoara.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează