FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC GETO DACICA

Este oficial! FC Geto Dacica revine pe stadionul din Colentina! Amical pierdut categoric + ce planuri are Baciu

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 14:47

Juventus București va continua activitatea în eșalonul secund sub denumirea de FC Geto Dacica București.

Odată stabilită decizia de a se asigura continuitatea grupării care revine, din august încolo, oficial, pe arena din Colentina, responsabilii echipei au trecut la treabă pentru stabilirea efectivului pe care Marius Baciu se va baza în noul campionat.

Relu Stoian, Valentin Dima sau Liviu Băjenaru, din rândul jucătorilor experimentați, Neacșu, Ilie sau Manole, tineri de certă perspectivă, au rămas din efectivul folosit sezonul trecut în Liga 1.

FC Geto Dacica a susținut, în noua formulă, un prim joc de verificare, la Mioveni, unde a cedat cu 0-4. Marius Baciu continuă în această săptămână căutările pentru completarea unui lot care va efectua, mai apoi, un stagiu centralizat de o săptămână.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează