FOTBAL  »  LIGA 2  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Ar fi o mutare de senzație: un SUPERSTAR e în cărți să preia o echipă din Liga a 2-a de la noi!

Camoranesi pe când evolua pentru Juventus. Foto: Guliver/GettyImages
Camoranesi pe când evolua pentru Juventus. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 09:00

Mauro Camoranesi este gata să își înceapă cariera de antrenor, fiind propus la mai multe echipe din liga secundă, inclusiv CS Mioveni. 

Liga a 2-a din România este pe cale să primească un superstar pe una dintre băncile tehnice! Este vorba despre nimeni altul decât Mauro Camoranesi: campion mondial cu Italia în 2006 și câștigător de Serie A cu Juventus, în 2003!

Acesta a fost propus deja la Mioveni, dar și altor formații din Liga a 2-a, însă momentan nimeni nu a dat un răspuns în vederea aducerii tehnicianului de 40 de ani. Mioveniul a rămas fără antrenor după ce Florin Marin a demisionat.

Italianul de origine argentiniană s-a retras din fotbal în 2014 și după doar jumătate de an și-a început cariera de antrenor în Mexic, unde a pregătit-o pe Coras de Tepic. Au urmat argentinienii de la CA Tigre și iar o formație din Mexic, Cafetaleros, de la care a plecat la începutul lui 2017.

Deși are un nume răsunător, Camoranesi nu este un tehnician scump, el fiind dornic să antreneze cu orice preț, dispus să vină chiar și în liga secundă din țara noastră.

În ultima vreme, România a mai avut parte de un tehnician provenit dintr-un jucător cu nume mare: în 2015, timp de 3 luni, pe banca Ceahlăului a stat brazilianul Ze Maria. 

55 de meciuri și 4 goluri a bifat Camoranesi în tricoul Italiei

8 ani a jucat mijlocașul pentru Juventus

3  formații de top din Europa are în CV Camoranesi: Verona, Juventus și Stuttgart

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează