FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCSB

EXCLUSIV Caracterizarea ultimei ținte a lui Gigi Becali » Plusuri, minusuri și cu cine e comparat: "Iese bine cu mingea la picior"

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 12:02

Descoperită total în compartimentul defensiv, FCSB pregătește câteva mutări pentru iarnă. Una dintre ele îl vizează pe Andrei Răuță, fotbalist de 23 de ani care evoluează la Academica Clinceni.

Augustin Călin, fost antrenor la CS Balotești, unde l-a avut elev pe Răuță, îl caracterizează pe acesta și îl compară cu Vlad Chiricheș, fost jucător la FCSB.

"E genul de jucător muncitor, agresiv. Îi place să se antreneze bine, nu întâmplător a progresat mult în ultima vreme și a devenit om de bază la Clinceni, echipă de primele locuri din Liga a 2-a. Mie mi-a plăcut mult", a zis Augustin Călin pentru GSP.RO.

Tehnicianul român a fost pus să aleagă câteva plusuri și minusuri pentru noua țintă a lui Gigi Becali:

Plusuri:
- joc bun de cap
- câștigă ușor duelurile 1 la 1
- este periculos în fața porții, la fazele fixe
- progresează mereu

Minusuri
- viteza

"Dacă ar fi să-l compar cu cineva, acesta ar fi Vlad Chiricheș. E genul de jucător autoritar, vorbește mult pe teren, își dirijează colegii. Iese bine cu mingea la picior și pasează destul de bine" Augustin Călin

"Pentru Steaua ar fi o soluție bună. Asta și pentru că e un jucător polivalent. Evoluează atât ca fundaș central, cât și ca închizător. Are și o vârstă bună" Augustin Călin

Fost internațional U19, Andrei Răuță evoluează pentru Academica Clinceni de la începutul acestui an. Fundașul și-a făcut junioratul în Franța, la Guingamp. Acesta a mai jucat la CS Balotești, Bucovina Pojorâta și Astra, dar nu a bifat niciun minut la Astra.

Citește și:  Transfer-surpriză pregătit de Gigi Becali » Ce jucător ar putea ajunge la echipă în iarnă: "FCSB are prima opțiune, având în vedere prietenia pe care o avem"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
zagna
zagna  •  28 Octombrie 2018, 00:42

Bai Caline, dar l-ai laudat... Aha, tu nu ai citit de Apolzan, Halmagianu, Smarandache, Sames, Belodedici...

daviddraiman
daviddraiman  •  27 Octombrie 2018, 16:19
Postat de iosif.13 pe 27 Octombrie 2018, 14:40

Prost mai ești bă, Bibilache iq33. Tot internetul te știe. Prostălăul din ghiveci.

vad ca ti-ai pus ghiveciul pe cap ....ai schimbat '' seapca '' ai decolorata ???

sex.deep
sex.deep  •  27 Octombrie 2018, 14:44

"Fundașuș" cand dati copy-paste stirilor macar asigurati-va ca nu sunt erori.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează