FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

EXCLUSIV Demisie neașteptată în Liga a 2-a: "Vedem diferit viitorul echipei"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 17:15

CS Balotești s-a despărțit de antrenorul Augustin Călin. Cele două părți au ajuns la un acord și s-au despărțit pe cale amiabilă.

Venit la gruparea ilfoveană în iarnă, după o experienţă în Algeria, Călin a avut un parcurs bun cu Baloteştiul, care s-a clasat pe un meritoriu loc şase într-un clasament neoficial al returului de campionat în eşalonul secund.

"Mulțumesc conducerii pentru ocazia pe care mi-a dat-o să antrenez această echipa. Le mulțumesc și jucătorilor. Am colaborat excelent, dovada fiind rezultatele avute. Am încetat înțelegerea amiabil.

Am discutat cu șefii clubului despre viitorul echipei și cred că vedem lucrurile diferit. Le mulțumesc și le doresc mult succes în continuare", a declarat Augustin Călin pentru GSP.ro.

De notat că CS Balotesti a pierdut în această vară doi dintre oamenii de bază. Claudiu Herea, golgeterul echipei, a semnat cu Sepsi, în timp ce Paul Antoche s-a dus la Petrolul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează