FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

EXCLUSIV Fotbalistul dat în judecată de propria echipă iese la atac: "În modul ăsta vor să salveze clubul? E strigător la cer!"

Pițian (în alb), pe vremea când evolua la Pandurii // FOTO: GAZETA SPORTURILOR
Pițian (în alb), pe vremea când evolua la Pandurii // FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 17:02

Andrei Pițian, unul dintre cei 13 jucători dați în judecată de Pandurii, fostul lui club, a vorbit pentru GSP.RO despre decizia luată de clubul gorjean.

De unde a plecat totul? Meciul jucat pe 18 decembrie 2016, între ASA Târgu Mureş şi Pandurii, s-a terminat după doar 45 de minute, când scorul era 2-0 pentru gazde, pentru că gorjenii au refuzat să mai iasă pe teren şi să joace pe gazonul îngheţat (detalii AICI).

Conform pandurul.ro, oficialii echipei din Târgu Jiu au decis să dea în judecată jucătorii care au refuzat să mai iasă pe teren la acel meci, dar şi FRF, acuzând că au pierdut pe nedrept trei puncte la masa verde. Printre ei, și promițătorul Andrei Pițian (21 de ani). 

"Este inadmisibil ceea ce se întâmplă! De comun acord cu cei din conducere și cu staff-ul tehnic s-a luat aceasta decizie, de a nu mai reveni pe teren după pauza meciului cu ASA, din cauza terenului ce ne punea in pericol sănătatea. Acum, aceeași conducere care a decis împreună cu noi să nu mai ieșim pe teren după pauză ne dă în judecată!

Noi nu puteam lua această decizie de capul nostru, mai ales că, dacă vă uitați pe foaia de joc de la acel meci, veți observa că au fost foarte mulți tineri de la echipa a doua. Cum ar fi putut acești jucători să ia o decizie de genul acesta?! Ei au fost chemați la prima echipă pentru acest meci și pentru meciul cu Viitorul din Cupă, pentru că nu mai aveau jucători care să le accepte condițiile salariale și să joace pentru echipă.

Deci conducerea clubului Pandurii își dă în judecată jucătorii crescuți în curtea proprie și vor să salveze clubul în acest mod?! Este strigător la cer! Am încercat să îl contactez telefonic pe administratorul special al clubului, dar nu a binevoit să răspundă. Ne vom apăra în instanță de aceste aberații. Probabil este modul în care clubul Pandurii ne mulțumește pentru colaborare și pentru faptul că șapte luni de zile ne-am pregătit și am jucat pentru acest club fără să primim vreun salariu", a declarat Andrei Pițian pentru GSP.RO. 

Andrei Pițian, 21 de ani, a jucat până în ianuarie 2017 la Pandurii. Ulterior, a semnat cu Astra, fiind împrumutat în această vară la Apollon Limassol, în Cipru. 

Vezi și:Pandurii a dat în judecată 13 jucători și FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dubluv
dubluv  •  18 Octombrie 2017, 09:24
Postat de ovasim pe 14 Octombrie 2017, 19:57

Mi-e rusine sa mai spun ca sunt roman cand citesc aceste minunate articole

pai daca ti-e rusine, nu mai spune. Acum, fie vorba intre noi... si noua ne e rusine cu tine, dar tot romani suntem.

romulus65
romulus65  •  14 Octombrie 2017, 23:32

La ce te poti astepta de la Condescu?

ovasim
ovasim  •  14 Octombrie 2017, 19:57

Mi-e rusine sa mai spun ca sunt roman cand citesc aceste minunate articole

Vezi toate comentariile (3)
Comentează