FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEȘTI

EXCLUSIV Leo Grozavu la Petrolul Ploiești: ”Ei m-au convins să vin la liga secundă. Iar obiectivul nu poate fi decât unul singur”

Articol de - Publicat luni, 11 iunie 2018 19:59

Leo Grozavu, 50 de ani,  este noul antrenor al Petrolului Ploiești, având misiunea de a reduce una dintre formațiile de tradiție ale fotbalului românesc în Liga 1.

Înțelegerea inițială a fost de genul unui contract pe 2 ani, dar așa cum a recunoscut și reputatul tehnician "antrenorul e susținut de rezultate. Dacă mariajul va fi mulțumitor de ambele părți, e clar că vom continua și din vara viitoare".

- Domnule Grozavu, de ce ați ales Petrolul Ploiești?
- Vorbim de un club important al României.

- Obiectivul bănuiesc că e foarte clar.
- Mai întrebi?! La un club precum Petrolul Ploiești, în care te obligă tradiția, istoria și spectatori, nu poți să-ți propui decât promovarea din start. Munca e serioasă, clubul a luat-o de la zero, de la liga a patra, a urcat pas cu pas, sperăm să readucem Petrolul pe harta primei divizii.

- Mai trebuie multe posturi acoperite?
- Trebuie să facem un lot care să mulțumească pe toată lumea. Mai sunt multe posturi de acoperit, trebuie să ne mișcăm rapid și cu inspirație. Reunirea lotului e pe 20 iunie, trebuie făcut totul ferm și cu inteligență.

- Cât de mult a contat faptul că stadionul "Ilie Oană" este nou și atrage mulți spectatori la meciuri?
- Foarte mult, pe mine asta m-a convins. Oamenii vin de drag la fotbal, e mare lucru. Am mai întâlnit o asemenea situație la U Cluj, acolo veneau suporteri, galeria, aici vin și oameni în toate zonele stadionului, care împing echipa de la spate. De aceea am zis să mă înham la muncă. Fiindcă am muncit mult ca să fiu antrenor de Liga 1, dar am zis să cobor la liga secundă fiindcă e un proiect solid, sunt mulți suporteri, iar arena e deosebită.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1638245353089084
Dumitru Mihai  •  24 August 2018, 19:37

Leo Grozavu (pardon de expresie), dupa meciul cu Metaloglobus, poti sa te mai uiti in oglinda si in ochii suporterilor ploiesteni? Sa vezi pe unde te mai afli? De ce incasezi bani de la Veolia Ploiesti fara sa faci nimic la Petrolul Ploiesti?

ray51
ray51  •  12 Iunie 2018, 09:03

Sigur va face 'treaba buna' la Petrolul. Numai ca dupa intrarea in Liga I, va fi demis.

kyil
kyil  •  11 Iunie 2018, 22:24

E clar, din pacate Petrolul o sa inceapa prost sezonul...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează