FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA URZICENI

EXCLUSIV Noi acuzații la adresa lui Bucșaru: "I-a ars pe toți! Azi mergem la DNA şi DIICOT!"

Articol de , - Publicat joi, 05 octombrie 2017 14:41

Continuă seria acuzațiilor la adresa lui Dumitru Bucşaru, fostul finanţator de la Unirea Urziceni, învinuit că a păcălit mai mulţi jucători, cărora le-a vândut apartamente fără să facă acte pentru ele.

Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu Adrian Subașu, fost manager de Spa în cadrul Green City. "Sunt vreo 700 de case în complex, iar 160 de familii au de suferit în acest moment. O casă aici costa atunci 116.000 de euro, dar el nu vindea case, ci imaginea în sine a cartierului. A ars pe toată lumea!", a tunat acesta. 

A conchis: "Depun plângere penală la DIICOT și la DNA împotriva întregului grup infracțional. Bucșaru se dădea în stambă că are ruși plătiți, criminali, așa încerca să-i domine pe toți!".

CONTEXT

Dumitru Bucşaru este acuzat că ar fi țepuit mai mulți jucători ai Unirii, cărora le-a dat apartamente într-un complex rezidențial, Green City, în schimbul unor prime pentru calificarea în grupele Champions League, în 2009.

Totuși, Bucșaru și jucătorii nu au făcut acte pentru aceste apartamente, iar firmele lui Bucșaru au intrat în isolvență. Astfel, pentru a recupera prejudiciul, Administrația Financiară urmează să scoată casele la vânzare și vrea să-i evacueze pe foștii jucători.

Citeşte AICI articolul integral publicat ieri şi vezi ce au declarat o parte dintre jucătorii Unirii Urziceni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
lococastellon
lococastellon  •  05 Octombrie 2017, 18:33

SUBASILOR,Dumnezeu nu doarme!Ha!Ha!Ha!Vedea-v-as in sapa de lemn!!!

lococastellon
lococastellon  •  05 Octombrie 2017, 18:00

Daca gazeta nu este de acord cu ce am postat,voi reveni cu amanunte despre activitatea de "oameni cinstiti" a lui Adrian si Traian Subasu in Castellon.Faliment fericit le dorim!!

lococastellon
lococastellon  •  05 Octombrie 2017, 17:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează