FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDUCERE

EXCLUSIV Ogăraru și Neșu, împreună la un club din Liga a 2-a! Jucătorii echipei au fost deja anunțați

Articol de - Publicat luni, 06 august 2018 16:52

Luceafărul Oradea, echipă din Liga a 2-a, se pregătește de două mutări impresionante la nivelul conducerii.

Potrivit surselor GSP.RO, George Ogăraru și Mihai Neșu vor fi cooptați în cadrul echipei orădene. Ogăraru urmează să ocupe funcția de director tehnic, iar Neșu va fi președinte. 

Jucătorii celor de la Luceafărul au fost informați deja de conducere că numirea celor doi foști internaționali români va fi oficializată în zilele următoare. În continuare, antrenorul echipei va fi Cristian Lupuț,  iar secund va rămâne Viorel Domocoș.

Ogăraru chiar a fost în weekend la Petroșani, asistând din tribună la meciul Energeticianul - Luceafărul 4-0. 

George Ogăraru (38 de ani) este liber de contract după ce a antrenat la U Cluj și la juniorii celor de la Ajax. Retras din cauza unei accidentări grave la un antrenament, Mihai Neșu (35 de ani) revine în fotbal după trei ani, el fiind analist video la U Cluj în sezonul 2014 - 2015, făcând și atunci echipă tot cu prietenul său Ogăraru. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sala_dalles
sala_dalles  •  06 August 2018, 19:14

Lafayette e nesu .

sala_dalles
sala_dalles  •  06 August 2018, 19:05
Postat de sala_dalles pe 06 August 2018, 19:01

Nesu pentru mine semana cu un bulldog . Ogararu cu un bullmastif. Sau gasit unul cu altul si asta numai in urma unei tragedii ! Astia doi imi aduc aminte de cei doi catelandrii din pisicile aristrocate .

Ma refer la faza cu EDGAR .

sala_dalles
sala_dalles  •  06 August 2018, 19:01

Nesu pentru mine semana cu un bulldog . Ogararu cu un bullmastif. Sau gasit unul cu altul si asta numai in urma unei tragedii ! Astia doi imi aduc aminte de cei doi catelandrii din pisicile aristrocate .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează