FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Telenovela a luat sfârșit: Bratu a anunțat cu cine s-a înțeles: "Mulțumesc pentru interes, dar voi merge acolo"

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 22:15

Telenovela zilei a luat sfârșit. Deși a negociat intens cu U Cluj, Florin Bratu a anunțat în această seară că s-a înțeles cu Aerostar Bacău, locul 18 din Liga a 2-a.

"Nu semnez cu U Cluj. Le mulțumesc pentru interes. Am vorbit cu ei, sunt măgulit, dar cei de la Aerostar Bacău m-au contactat de ceva vreme și voi merge acolo", a spus Bratu, la TV Digi Sport.

Potrivit surselor GSP.RO, Florin Bratu a fost la un pas să semneze sâmbătă cu Universitatea Cluj, echipă de pe locul 5, care are ca obiectiv promovarea. U Cluj s-a despărțit recent de antrenorul Adrian Falub, care a obținut 24 de puncte în 13 meciuri. 

Bratu, 38 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Dinamo II, CS Tunari, România U19 și Dinamo. A petrecut 8 luni pe banca primei echipe a lui Dinamo, de unde a fost demis în septembrie ca urmare a rezultatelor slabe.

În cărți pentru preluarea lui U Cluj este Claudiu Niculescu, cel care i-a luat locul lui Bratu în urmă cu o lună pe banca din Ștefan cel Mare. 

Citește și: Luptă tare pentru locul 1 în Liga a 2-a » Egal spectaculos între Aerostar Bacău și echipa lui Florentin Petre + toate rezultatele zilei din Liga a 2-a

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
2062987317304056
Marcel Cluj  •  21 Octombrie 2018, 20:30

SABAU e momentul sa intri ca si antrenor la U Cluj ! Echipa are nevoie de tine !

poison_5
poison_5  •  21 Octombrie 2018, 07:33

GSPeste :)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Octombrie 2018, 23:47

rasturnarea rasturnarii de situatie nu altceva. mi-e rusine mie ca sunt contemporan cu vrinceanu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează