FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV U Cluj s-a întărit cu un fotbalist de la campioana României: "Voi fi primit bine de suporteri pentru că am «trădat» echipa CFR"

Marius Coman (primul din dreapta)
Marius Coman (primul din dreapta)

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 13:11

Universitatea Cluj, echipă promovată în Liga a 2-a, l-a transferat astăzi pe atacantul Marius Coman, 21 de ani, care a terminat contractul cu CFR Cluj.

Proaspăt campion al României cu CFR, vârful a ajuns la fosta echipă a lui Dan Petrescu pentru a ocupa postul jucătorului sub 21 de ani, însă de-a lungul sezonului a devenit om de bază pentru echipa a doua a feroviarilor, din Liga a 3-a.

"Am ales să merg la Universitatea Cluj pentru că așa voi avea mai mari șanse să joc, dar și pentru tot ceea ce înseamnă această echipă. În plus, e și un proiect frumos aici la Universitatea. Cred că voi fi primit foarte bine de suporteri, ținând cont că am «trădat» echipa CFR. Vreau să promovăm neapărat în Liga 1 și să-mi ajut echipa cu cât mai multe goluri", a declarat Marius Coman pentru GSP.ro.

U Cluj a realizat până acum nu mai puțin de șase transferuri: portarul Cosmin Dur-Bozoancă şi jucătorii Carol Taub, Jevrem Kosnic, Doru Dumitrescu și Tiberiu Căpușă.

4 meciuri
a jucat Coman pentru prima echipă a lui CFR Cluj în sezonul abia încheiat din Liga 1

Trupa lui Adrian Falub premiată de Emil Boc

În altă ordine de idei, echipa de fotbal a Universității Cluj a fost premiată pentru promovarea în liga secundă de primarul Emil Boc. "Șepcile roșii" se vor reuni pe 25 iunie.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  15 Iunie 2018, 20:33

da ... esti tare. tradatorule... Ptiu! Pe asta mizezi tu, adica, ca vei juca acolo...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close