FOTBAL  »  LIGA 2  »  SSC FARUL

EXCLUSIV Vești importante de la Constanța! Marica și suporterii, aproape de un numitor comun: fostul internațional a investit deja primii bani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 18:54

Negocierile dintre SSC Farul și Ciprian Marica nu sunt rezolvate, însă ultimele informații spun că ambele părți își doresc ca în scurt timp situația să fie una clară. 

Oricum, Ciprian Marica se implică tot mai mult în viața echipei Constanței, ba chiar la ultima deplasare a plătit toate cheltuielile din propriul buzunar. Suma totală investită este în jurul la 20.000 de lei. 

Mai mult, fostul internațional este și cel care suportă cheltuielile de deplasare și cazare pentru meciul de etapa viitoare, cu Pandurii, de la Târgu Jiu.

Ultimele discuții au fost duminică 

Marica a mai purtat o rundă de discuții cu suporterii și duminică. Deja s-au stabilit noi termeni comuni și sunt șanse reale ca în câteva zile să se rezolve problema. Fostul jucător al FCSB-ului și Dinamo va lua marca cedată clubului din Liga a 4-a și o va atribui echipei din Liga a 2-a. 

Sursele Gazetei susțin însă că acea echipă nu va fi retrasă din campionat, ci va deveni formația secundă a clubului constănțean. 

"Suntem mai liniștiți pentru că discuțiile cu Ciprian Marica sunt pe drumul cel bun. Mai sunt pași de urmat până să revenim pe stadionul Farul, deocamdată vom juca la Techirghiol. Urmează să avem și sprijinul autorităților locale", a zis Marcel Lică, președintele Farului. 

Marica a confirmat! 

Fostul internațional român a avut o intervenție telefonică la un post TV și a confirmat faptul că se află foarte aproape de a bate palma cu suporterii Farului, iar lucrurile vor intra pe un făgaș normal la Constanța. 

"Nu mai sunt multe de pus la punct. Vrem să fim siguri că nu sunt probleme de altă natură. Atunci va fi o singură echipă la Constanța, un singur Farul. Echipa pe care eu am făcut-o în Liga a 4-a va rămâne ca echipa a 2-a a noastră. Din fericire am purtat o discuție și lucrurile sunt bune. În cel mai scurt timp o să avem o rezolvare. Anul acesta sau la anul vrem să promovăm. Nu am avut vreo discuție cu primăria să știu dacă ne vor ajuta. Voi vedea mai târziu", a zis Ciprian Marica la TV Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  08 Septembrie 2018, 00:41

Felicitari Marica! Mult succes!

marius.bxl
marius.bxl  •  06 Septembrie 2018, 00:06

Pai mazare era *** nu un barbat adevarat să-i placa fotbalul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  05 Septembrie 2018, 20:22

Sunt la Mamaia de 4 zile si in vizita prin frumosul oras Constanta am trecut pe langa stadionul Farul . E ruina .. Toti o injura pe Olguta de la Craiova , dar in urma ei a ramas un stadion foarte frumos .. La Constanta s-a dat Mazare cu zmeul prin toate tarile Africii , dar in urma lui nu a ramas nimic. Va dati seama cum arata Constanta fotbalistica cu un super stadion ? Asta pe langa capacitatea turistica a orasului

Vezi toate comentariile (3)
Comentează