FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV VIDEO SENZAȚIONAL Noul patron al Rapidului cântă pentru GSP imnul din Giulești

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 09:45

"Știu cântecele galeriei, imnul Rapidului. Nu prea am voce, dar le mai cânt. Nu le-am învăţat stând în casă, ci pe stadion, venind la meciuri". Asta a spus Victor Angelescu într-un interviu EXCLUSIV pentru GSP.

Apoi a venit proba: a cântat imnul și un cântec al galeriei, preferatul lui. Ce a ieșit:

Acționarul majoritar al Rapidului, Victor Angelescu, 34 ani, explică în interviul acordat în exclusivitate pentru GSP de ce l-a demis pe Schumacher, ce așteaptă de la Pancu și descrie felul în care-și dorește să gestioneze viitorul vișiniilor. Citește articolul integral AICI!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
alex_x
alex_x  •  19 Octombrie 2018, 21:31

Singura soluție pentru fanii fostelor mari glorii... Organizați va după modelul socios și decideți va singuri soarta.... S a făcut la Timișoara asa ceva... Trebuie doar sa va organizați și sa nu mai permiteți nimănui sa ia decizii pentru voi.... Lasati i pe cei ca Becali, sa conducă cluburile pentru ei... Nu va merita... Patronii vad cluburile ca pe o afacere pe când pentru voi cluburile și tot ce reprezinta ele înseamnă mult mai mult... Un mod de viata, o pasiune, o iubire, o relaxare, un refugiu... Niciodată un patron nu va face pentru un club ce ar face un suporter... Patronul vede clubul ca pe o afacere iar când aceasta nu i va mai aduce profit va renunța la ea... Un suporter va veni cu bani de acasă pentru a și salva echipa... Asa ca.. E foarte simplu....... Organizare, organizare organizare..... Adunați va, organizați va și dați drumul la treaba... Când suporterii adevărați vor umple stadionul pentru echipa lor și vor plăti pentru echipa lor, atunci căpușe precum patronii actuali..vor dispărea.... Pina atunci însă, le umpleți conturile smecherilor...

alex_x
alex_x  •  19 Octombrie 2018, 21:08

Cea mai mare tâmpenie din toate timpurile... Vindem sigle, palmares, nume, stema,.... De 30 de ani în tara asta s a vândut tot.. Toate cluburile de fotbal, cu mici excepții au fost falimentate și desființate.. Adică au fost încărcate de datorii voit, premeditat, banii care s au obținut au dispărut subit în conturi misterioase iar cluburile au fost rapid desființate... Acum se încearcă la cele care încă suscita un pic de interes sa se dea impresia unei renașteri. Pentru a păcăli fraierii care vin la stadion.... În tara asta nu mai exista câini.... Datoriile cluburilor trebuiau plătite de persoanele fizice care le au condus... Aia sint calaii fotbalului romanesc... Cluburile au murit însă iar calaii au conturile pline cu banii deturnati.. Unde ești tu Tepes? Dacă ar vedea Mircea, Ștefan, Mihai sau nea Nicu ce a ajuns tara pentru care au murit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ticbis
ticbis  •  19 Octombrie 2018, 18:10
Postat de adriann_ pe 19 Octombrie 2018, 17:14

Asta inseamna sa fii prost si sa vrei sa arati tuturor :))) Mai ***, aia nu inseamna ca Rapid nu e Rapid, inseamna doar ca lichidatorul vechii societati nu o RADIASE de la Registrul Comertului. :)) Cat vreme marca, numele, culorile, palmaresul, trofeele samd au fost vandute legal de lichidatorul ala catre noua societate situatia juridica e super-clara. Sigur ca raman de rezolvat diverse chichite, formalitati (cum e si asta cu radierea vechii societati) dar in linii ,ari ai *** si tu botul la un clickbait ca ultimul prost... Pardon, ***, un fel de adjunctul adjunctului adjunctului lui Lutu :)))

Alooo! Amice, citeste cu atentie ce scrie acolo: lichidatorul Rapidului n-avea dreptul legal de a vinde ce a vandut el... deci nici numele si in niciun caz palmaresul!!! Din punct de vedere juridic, intreaga licitatie este absolut nula de drept; asta a constatat si instanta de judecata! Canta la alta masa, deocamdata sunteti doar o clona!:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează