FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CS AFUMAȚI 2-1

Explicații după gestul scandalos al unui fotbalist la meciul Călărași - Afumați 2-1! De ce a tras de timp deși echipa lui era condusă

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 20:59

Constantin Robicek a oferit un moment surprinzător în minutul 89, când echipa sa, CS Afumați ataca, în căutarea egalării în meciul cu Dunărea Călărași, scor 1-2.

A întârziat special o aruncare de la margine, trăgând de timp un minut. După ce a fost avertizat, Robicek a renunțat să mai execute autul, ducându-se spre alt loc din teren (DETALII AICI).

Narcis Răducan a vorbit cu Vasile Neagu, antrenorul celor de la Afumați, și a lămurit situația.

"Am primit explicații din partea antrenorului de la Afumați și sunt pertinente. Mi-a spus că a fost o decizie tehnică, pentru că jucătorul respectiv era la limită de cartonașe iar etapa viitoare au meci cu Olimpia Satu Mare, ca e retrasă din competiție. Era minutul 90 și a spus că a dorit să salveze un jucător important", a dezvăluit Narcis Răducan la TV Digi Sport.

Fotbalistul era la limita cartonașelor, iar etapa viitoare formația din Afumați au programat un meci cu Olimpia Satu Mare, formație retrasă din campionat. Echipa lui Robicek va câștiga la "masa verde".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  11 Martie 2018, 15:53

Aloooo,gsp,fițuica de împachetat pește? :) :) :) Băieți,vedeți că scorul a fost Călărași-Afumați 2-1,nu 1-2.Corectați că vă faceți din nou de râs. P.S.Până la urmă care dintre voi erau mai,,afumați'',voi care ați scris articolul,sau băieții de lângă București? :) :) :) :) :) :)

559269484264984
La Natu Pensiune-Restaurant  •  11 Martie 2018, 08:51

Pina la urma știți care e scorul? Ferestene Doamne! !!

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2018, 05:50
Postat de Rick Zamfir pe 10 Martie 2018, 23:29

Cred ca Robicek jucase la pariuri si nu dorea sa piardă banutul.

Luați-le, vă rog, interviuri să le vedem IQ-ul. În principiu trebuiesc suspendați jucătorul și antrenorul. Și amendă mare. Că oricum nu vor să promoveze. Vor doar să facă jocuri de culise.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close