FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2 / ACS POLI - UTA ARAD 0-3

Fanii arădenii au făcut spectacol la Timișoara » "Clona unui primar golgeter cu apucături de trubadur. Cu ce joc de cărți vă așteptăm în retur?"

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 11:59

Ionuț  Popa nu uită și nu iartă după ce-a fost dat afară de președintele Radu Birlică de la ACS Poli Timișoara.

Tehnicianul de 65 de ani a făcut minuni pe Bega și a salvat echipa de la retrogradare, după ce pornise cu -14 puncte în clasament. După despărțirea de timișoreni, acesta s-a întors la Arad. În weekend n-a avut milă de fosta sa echipă, câștigând fără drept de apel, cu scor de neprezentare, 3-0.

"Jocul nu a fost deosebit, dar am dominat clar adversarul. Această victorie le-o dedic lui Radu Birlică și lui Nicolae Robu, cu sinceritate și cu drag. Nu îmi pare rău că am plecat de la Poli, îmi pare bine că sunt la UTA. În schimb, îmi pare rău că echipa a ajuns în Liga a 2-a și cu milioane de euro datorii, ținând cont că eu am luat acea echipă de la -14 puncte. A fost un moment istoric! M-am lovit cu capul de o sărăcie cruntă, iar când am vrut să duc echipa la un nivel mai ridicat, mi-au tăiat craca, am fost lucrat!", a comentat Popa.

Ciprian Rus, ultimul marcator al arădenilor în meciul de pe "Dan Păltinișanu", a declarat: "Toată săptămâna am fost ținuți în priză de Ionuț Popa. Știam că meciul are o importanță aparte și pentru antrenorul nostru, anul trecut fiind la ei, așa că am făcut tot ce ne-a stat în putință să iasă un meci bun și să luăm cele trei puncte".

"Clona unui primar golgeter cu apucături de trubadur. Cu ce joc de cărți vă așteptăm în retur?"
banner al fanilor de la Arad

"Dacă ai determinare, poți să bați pe oricine. Au fost peste 30 de grade, o căldură foarte mare, și e greu să joci la o asemenea temperatură"
Cristian Costin, mijlocaș UTA Arad

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează