FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

FOTO Asta depășește orice limită! Consilierul local i-a transmis antrenorului Științei indicațiile pe foaie: ce jucători au voie în lot, cum se fac antrenamentele

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 18:24

Fotbalul românesc reușește mereu să vină cu lucruri noi, de necrezut pentru fotbalul profesionist din Europa.

  Adrian Kereszy, antrenorul Științei Miroslava, formație aflată în Liga a 2-a, pe locul 17 din 20, cu 3 puncte sub locurile care ar salva de la retrogradare, a primit o foaie cu indicații din partea conducerii.

Președintele interimar al clubului, Alexandru Vieru, consilier local fără vreo legătură cu fotbalul înainte, i-a trasat un șir de reguli antrenorului, conform liga2.prosport.ro:

  • I-a interzis să mai folosească doi jucători, pe Andu Moisi și Robert Ambrosie.
  • I-a făcut programul antrenamentelor
  • i-a transmis că jucătorii nu vor mai beneficia de masă zilnică, ci doar în zilele de antrenament
  • Totodată, 11 jucători au fost anunțați în lotul de 18 la fiecare meci, indiferent de ceea ce se va întâmpla

"Nu vreau să comentez, vă rog să mă lăsaţi câteva zile. Este bucătăria noastră internă, nu vrem să apară aşa ceva în presă. Nu vreau să comentez nimic", a zis Alexandru Vieru conform sursei citate.

foaie

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  11 Mai 2018, 07:18
Postat de sofronpaul pe 10 Mai 2018, 19:10

Lăsând la o parte totul, cum poți să scrii fără diacritice, în 2018?! Măcar folosește tastatura în limba română. Cuvinte de genul ...."pina" la sfârșitul campionatului...., sunt chiar din perioada comunistă. E amuzant rău :)

Poti scrie linistit fara diacritice in 2018 si chiar si in 2118

sofronpaul
sofronpaul  •  10 Mai 2018, 19:10

Lăsând la o parte totul, cum poți să scrii fără diacritice, în 2018?! Măcar folosește tastatura în limba română. Cuvinte de genul ...."pina" la sfârșitul campionatului...., sunt chiar din perioada comunistă. E amuzant rău :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează