FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

FOTO EXCLUSIV Avem documentele și TOȚI jucătorii propuși pentru CSA Steaua! 28 de fotbaliști și 2 antrenori

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 23:51

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia documentelor dintre Regal Sport și CSA Steaua prin care primul club le propune roș-albaștrilor un lot de 28 de fotbaliști și 2 antrenori. 

Suma totală de transfer este de 27.000 de euro. Cel mai scump este fundașul central Ștefan Pădureț, 18 ani, fotbalist de lot național, cotat la 4.500 de euro. Toți jucătorii sunt născuți în 1999 și 2000. În tabel sunt și câțiva fotbaliști care urmează să fie împrumutați, dar și doi antrenori.

Ieri, ProSport a scris despre parteneriatul dintre cele două echipe,
însă CSA Steaua a ținut să răspundă cu o dezmințire. Dezmințire care nu se referea însă la oferta de a aduce jucători, ci la o eventuală fuziune :)

Conform unei scrisori semnate de Mihai Badea, președintele Regal Sport, discuțiile dintre cele două echipe sunt vechi de două luni.

Iată scrisoarea:

În atenția Domnului Cristian Petrea, Comandant
Clubul Sportiv al Armatei "Steaua"

Stimate Domnule Comandant,

Urmare a ofertei noastre din data de 15 martie 2017 și a discuției avute cu Dumneavoastră în data de 10 mai 2017, vă transmitem mai jos oferta noastră revizuită pentru transferul definitiv al jucătorior noștri la CSA Steaua începând cu sezonul competițional 2017-2018.

Principiile care au stat la baza redactării ofertei noastre* sunt următoarele:

1. Oferta se referă la jucători născuți în anii 1999 și 2000 cu statutul de jucători profesioniști, care activează în Liga 4 ( AMFB) și Campionatul Național de Juniori B Elită (FRF)
2. Pentru un număr de 4 jucători, Regal Sport Club București este de acord cu împrumutul gratuit al acestora pentru o perioadă de un an. În cazul în care Regal Sport Club București nu va transfera acești jucători în străinătate în această perioadă, ei pot deveni subiectul unui tranfer definitiv la CSA Steaua.
3. Oferta financiară prevede o sumă de transfer și un procent pe care clubul Regal Sport Club București îl păstrează dintr-un eventual transfer următor
4. De asemenea, Regal Sport Club București dorește includerea în acordurile de transfer ale jucătorilor a unei prime de promovare (datorată Regal Sport Club) în cazul în care CSA Steaua va promova în liga 3, liga 2 și respectiv Liga 1.
5. În cazul în care din motive imputabile CSA Steaua, legitimarea jucătorilor încetează (excludere, faliment, insolvență, neplata salariilor mai mult de 3 luni etc), CSA Steaua va plăti o sumă fixă cu titlu de daune-interese.
* tabelul cu sumele de transfer și procentele este atașat prezentei oferte.

Rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru toate informațiile pe care le considerați neceare.

Vă rugăm, Domnule Comandant, să primiți expresia sentimentelor noastre cele mai distinse.

Mihai Badea
Președinte

 

Iată și tot lotul propus de Regal Sport:

Cei 30 de pe listă sunt:

Portar: Andrei Voican (18 ani)
Fundași: Mihai Butoi (18), Andrei Grigore (17), Sergiu Chirilă (18), Eduard Radu (17), Ștefan Pădureț (18), Mihai Lolescu (17), Răzvan Prodan (17), Alexandru Badea (17), Alexandru Moldoveanu 17), Alexandru Preda (17), Alexandru Sterițov (17), Andrei Ioana (16)
Mijlocași: Alin Turbatu (18), Matei Silvian (18), Adrian Dorobanțu (17), Curt Cadolar (17), Cosmin Neagu (17), Roberto Chivu (18), Gabriel Pieptănuș (17), Vlad Moglan (17), Răzvan Milea (17), Tudor Moldovan (17), Robert Ion (16), Giovanni Petcu (16), Vlad Nițu (17)
Atacanți: Alexandru Izvoranu (17), Bogdan Precup (17)
Antrenori: Andrei Nagy, Mihai Chiriță (antrenor-jucător, 34 ani)

"DACĂ PROMOVĂM, CADE OFERTA"

Președintele Mihai Badea a confirmat veridicitatea documentelor. "Ei se interesează de multă vreme. A fost și Marius Lăcătuș la meciuri, și domnul Vasile Aelenei. Sunt băieți de 17 - 18 ani, interesanți. Nu e singura ofertă care ne-a fost făcută. Uite, portarul Cristea a ajuns la Gaz Metan.

Țelul nostru ăsta e, să formăm jucători. Dacă promovăm în liga a 3-a, cade orice ofertă. Toată lumea a zis că sunt ei amatori. Fals. Ei au contracte. Noi îi plătim. Mulți stau la cămin, sunt cheltuieli cu fiecare în parte. Normal că trebuie să întoarcă spre club banii.

Suntem deschiși către jucători, iar Steaua e proiect gândit OK. Contează foarte mult să ai o galerie în spate, după ce am avut și asocierea cu Atletico Madrid. Mulți dintre copii sunt la loturile naționale", a declarat Mihai Badea pentru GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
371882639685122
Rick Zamfir  •  17 Iunie 2017, 23:57

Bravo Mihai Badea! Succes jucatorilor de la Regal Sport in culorile Stelei!

khal_37
khal_37  •  19 Mai 2017, 12:21

LUCRURI RELE ÎN CEI 9 ANI CU BECALI - instabilitate pe banca tehnică » 5 antrenori a avut Steaua în precedenţii 9 ani pînă să preia Becali echipa, adică în perioada 1994-2003: Dumitru Dumitriu, Stoichiţă, Ienei, Piţurcă şi Iovan » 16 antrenori în 2003-2012, în cei 9 ani cu Becali patron: Piţurcă, Zenga, Dumitriu, Protasov, Olăroiu, Hagi, Pedrazzini, Lăcătuş, Dorinel Munteanu, Bergodi, Stoichiţă, Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Cîrţu, Levy şi Ilie Stan - a jignit sau şi-a bătut joc de fostele glorii ale clubului: Ion Alecsandrescu, Tudorel Stoica, Emeric Ienei, Liţă Dumitru, Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu, Gheorghe Hagi, Gabi Balint, Ladislau Boloni, Marius Lăcătuş, Lucian Bălan.

khal_37
khal_37  •  19 Mai 2017, 12:18
Postat de ungurul_vesel pe 19 Mai 2017, 10:03

Noroc cu cea originala, mostenita de gigi de la bunicul sau. Legenda spune ca s-a luptat cu rusii, a ajuns la portile Moskovei si pentru a nu o distruge a primit steaua- prada de razboi.

Nu zevzecule, exista un contract legalizat in fata unui notar public intre afc Steaua si FC Steaua Bucuresti. Becali nu a mostenit de la bunici sau nu a preluat clubul de la armata. Simplu. Doar antistelistii (atat cei ce sustin psd in adn cat si extremisti antiromani precum esti tu) si cei care au fost inlaturati de becali de la club, atat foste ,,glorii'' cat si fosti ,,suporteri'' sustin un proiect neverosimil si total lipsit de viziune ca si cel al csa fcs. Steaua a fost, este si va ramane Steaua indiferent de deciziile unei justitii corupte si indiferent de caterinca voastra ieftina sau de statisticile mincinoase unor asa zisi ,,jurnalisti'', argati aserviti unor grupuri de interese antiromane atat pe acest site cat si a altor site-uri asa zis sportive unde cancan-urile si caterinca sunt la ele acasa, televiziuni sau publicatii psd-iste unde atacurile impotriva Stelei si preamarirea echipei partidului dynam0 sunt subiecte la zi. PS....sa nu uit sa corectez eventualele greseli de ortografie caci slugile psd imi vor desfiinta comentariul.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează