FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL - ACS POLI TIMIȘOARA

FOTO EXCLUSIV SSC Farul a revenit în liga secundă » Ultrașii au făcut spectacol la Ovidiu și n-au uitat de războiul cu Marica: "Vezi să nu te îneci!"

FOTO: Vlad Nedelea / GSP.ro +11   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 13:08

După câteva sezoane sinonime cu suferința, fanii constănțeni au avut din nou ocazia să urmărească un meci al echipei favorite în liga secundă. SSC Farul a învins-o pe ACS Poli cu 4-1, într-o partidă în care Alexandru Grigoraș a înscris de 4 ori. 

SSC Farul, proiectul născut din ambiția suporterilor, a promovat din Liga a 3-a, iar azi a primit vizita lui ACS Poli Timișoara în etapa inaugurală din Liga a 2-a. Meciul s-a jucat la Ovidiu, pe terenul Viitorului, după ce Hagi le-a pus la dispoziție "rechinilor" stadionul pentru a putea juca gratis în prima etapă.  

Aproximativ 500 de ultrași ai Farului au făcut deplasarea la Ovidiu, într-o atmosferă specifică anilor 2000: fanii "marinarilor"au plecat încolonați spre stadion, fluturând plini de mândrie zeci de steaguri și fulare alb-albastre. În total, aproape 3.000 de spectatori au asistat la meci, Tribuna a II-a fiind arhiplină.     

Suporterii constănțenilor nu au ezitat să-l taxeze pe Ciprian Marica, cel care în această vară a câștigat licitația pentru marca Farul. Fanii au refuzat însă asocierea cu fostul atacant al naționalei, iar proiectul a rămas, deocamdată, o entitate independentă.

Azi, nucleul dur al galeriei a afișat un mesaj ironic la adresa lui Marica:  "Este ora 13, Farul are meci /Salvatorule, ești la plajă? Vezi să nu te îneci!"

Ulterior, aceștia au mai afișat un banner îndreptat împotriva PSD: "În an de centenar, poporul să fie unit / Chiar dacă e asuprit de doctrina de partid"

Ganea s-a amuzat cu Tribuna I

Ionel Ganea, tehnicianul lui ACS Poli, s-a întreținut preț de câteva minute pe parcursul primei reprize cu spectatorii de la Tribuna I, care l-au tachinat pe fostul jucător al lui Dinamo și al lui Rapid: "Ionele, mai ușor tată, venim de la Liga a 3-a". Antrenorul le-a răspuns pe un ton amuzat: "Păi, și noi de unde venim?"

Vezi aici rezultatele și programul primei etape din liga secundă 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1114252908608544
Spaga Spee  •  04 August 2018, 17:46

Respect băieți !!! Atmosfera a fost extraordinară, echipa a jucat spectaculos ...și garantat despre mijlocașul central de culoare o sa auzim numai lucruri bune , nu a ratat nicio deposedare și nu a pierdut nicio minge ...in rest marica să își păstreze palmaresul și culorile și să le pună în ramă ...Fotbalul fara suporteri nu exista ...trebuie sa înțeleagă asta și băiatul de bani gata ,ciprian marica ... "Farul suntem noi " Cred că și Gică Hagi a fost mândru de galeria noastră și cred că își dorește și el asemenea suporteri la toate meciurile de acasă ... salutari de la mare ...cu tradiționalul : Forza Farul !!!

utraian
utraian  •  04 August 2018, 15:20

Ia sa vedem ce avem aici. Spectacol? Pai nu erau astia care s-au dezis de Gh. Hagi si au reusit schimbarea numelui stadionului care sta sa cada? Whatever, au uitat. Acum joaca la Ovidiu, nice. Nu s-au inteles cu Marica, desi nu-mi dau seama ce pana corbului puteau ei negocia . Apoi afiseaza banere care suna super amenintator , o mica amenintare cu moartea "Este ora 13, Farul are meci /Salvatorule, ești la plajă? Vezi să nu te îneci!" Serios?

utraian
utraian  •  04 August 2018, 15:17

Un lucru e cert, ploile recente au inundat multe dintre creierase, pe unele doar le-a scaldat ocupand doar anumite goluri dar stergand memoria din perioada recenta, cam ca-n Men in black - M.I.B. Pe altele le-a inundat complet negasind niciun fel de materie care sa ocupe cavitatea craniana.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează