FOTBAL  »  LIGA 2  »  ATAC

FOTO Înjunghiat în incinta stadionului! » S-a întâmplat în urmă cu câteva minute în România

Foto: Cătălin Cojocaru +1   FOTO
Foto: Cătălin Cojocaru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 17:44

Jurnalistul Cătălin Cojocaru a anunțat pe Facebook un incident șocant care s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva momente în incinta stadionului Dunărea Călărași.

"În urmă cu doar câteva minute, în incinta stadionului municipal Dunărea Călărași, a avut loc un o altercație din care a rezultat rănirea prin înjunghiere a unei persoane. În acest moment, la fața locului se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs altercația.

O persoană a fost identificată și reținută în vederea audierii. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Călărași", a scris jurnalistul Cătălin Cojocaru în urmă cu câteva minute pe contul său de Facebook.

Apoi, câteva minute mai târziu a postat și semnalmentele atacatorului: "Atacatorul de la stadion este în libertate, toate echipajele de poliție sunt în căutarea acestuia. Semnalmente: bărbat, hanorac albastru, glugă albastră, vârsta 19-25 ani".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  25 Ianuarie 2018, 09:40

Grele cercetari... Ce politie de *** avem. Ca si marii nostri ziaristi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  25 Ianuarie 2018, 03:40
Postat de lapusneanul pe 24 Ianuarie 2018, 17:59

stire de tot ***....era meci? ce faceau cei doi in incinta stadionului ?

Stire marca gesepeu .

john_milne
john_milne  •  24 Ianuarie 2018, 18:25

Să speram că e vb de Iosif Palnie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează