FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

FOTO Reportaj din Constanța » Liniște și nu prea: Farul a revenit "acasă", dar s-a făcut de râs cu U Cluj, scor 0-3! Grigoraș s-a certat pe teren cu jucătorii

Articol de - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 18:16

Farul a pierdut cu Universitatea Cluj la Constanța, scor 0-3, la primul meci disputat pe propriul stadion. Dorin Goga (7), Octavian Ursu (55) și George Florescu (80) au marcat pentru ardeleni.

Certurile și neînțelegerile s-au oprit, cel puțin pentru un moment, la Constanța, iar în jurul orei 15:30 Strada Primăverii, care dă în intrarea Stadionului "Farul" a fost din nou animată.

Nu ca pe vremuri, când la Constanța veneau Steaua, Dinamo sau vedetele Olandei. Sunt departe aceste clipe, când pe iarba arenei aflate acum în degradare jucau Mutu, Lobonț, Chivu, Van Nisterlrooy, Robben sau Van der Vaart.

Marica juca atunci pentru România, acum a stat în lojă și a sperat ca Farul, echipa pe care o patronează, nu oficial încă, să-i pună probleme Universității Cluj, formație nu foarte spectaculoasă, dar plină de experiență și organizată exemplar de Adrian Falub.

Au fost și cozi la bilete, lucru pe cale de dispariție în fotbalul constățean. Cei peste 2000 de oameni au luat loc doar la Tribuna I, asta pentru că doar acolo au avut dreptul. Restul stadionului reprezintă un pericol și a fost închis.

În centru, la oficială, pe lângă Marica au mai venit să vadă meciul și Ilie Năstase, Ianis Zicu, dar și Dănciulescu, noul director sportiv al clubului. În față, pe pista de atletism, Ema Gavrilă, fosta patroană, cea care a promis că la fiecare meci va sta pe bancă.

Început dezastruos

Gazonul n-a fost niciodată punctul forte al arenei din Constanța, dar parcă nici chiar în starea în care se află acum n-a ajuns vreodată. Primul care a avut probleme din cauza asta a fost tânărul portar Mihai Popa. Încurcat de denivelări, n-a putut pune cel mai bun stop la o pasă simplă înapoi și a pierdut mingea, fiind nevoit să-l faulteze pe Hațiegan. Experimentatul Goga n-a avut nicio problemă și a înscris primul gol (7).

Iuliu Hațiegan a ieșit din nou în prim plan în minutul 34, când a primit al doilea cartonaș galben după o intrare inutilă cu talpa la un adversar. Din ceea ce părea să fie un meci simplu, se transforma într-unul dificil. Sau așa ar fi trebuit. Însă Farul a "reușit" să facă totul să nu se întâmple asta. 

Haos în apărare și în repriza a dua

Erorile din apărarea Farului au continuat și după pauză. Dombrovschi și Roumadi s-au călcat pe picioare unul pe celălalt și l-au lăsat pe Octavian Ursu să profite și să înscrie de lângă cei doi printre picioarele portarului Popa.

3-0 s-a făcut în minutul 80. Roumadi și Twumasi s-au încurcat unul pe celălalt, primul i-a trimis mingea lui Florescu, care a înscris fără probleme. A fost momentul în care Grigoraș n-a mai rezistat și și-a certat aprins jucătorii.

Clasament după meciul de azi: 

 farul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
370043686829793
Nicolae Perju  •  11 Octombrie 2018, 10:40

Totul OK.Farul nu a fost decit o echipa de traditie.Dar nu stiu cui a aparținut stadionul Municipal,si la cine a ajuns.Un unchi de al meu si inca alti oameni mai in vîrsta,mi-au spus mereu ca acest stadion a fost ridicat si prin munca voluntara,deci a aparținut Constănțenilor,iar acum un primar,primat,a ajuns sa decidă.Oare știe cineva,altceva? Am dori o arena locala si o echipa ca mai innainte.Nu f buna,sau cu pretentii la campionat,dar macar sa mai putem si noi vedea un meci la Constanta. Păcat de acest oraș,si de posibilitățile pe care le are,dar a juns pe mina unor infractori (Mazăre),si acum alții care continua era Mazăre( caci doar au fost împreună).se stiu ei cine. Va multumesc

gazistu
gazistu  •  11 Octombrie 2018, 00:02

stati linistiti ca FArul isi revine...doamne da sa si promoveze, alaturi de echipele de traditie: U CJ, UTA, FC ARGES, BRASOV, FARUL, POLI TM, PETROLUL, OTELUL, Pandurii si Bacaul!! iar din buCUResti doar STE, DIN, RAP si Progresul (National) sa ramana!!! campionat cu 22 de echipe, fara playoff/out!

turbozero
turbozero  •  10 Octombrie 2018, 21:48

Vai de voi! Cel faultat in careu a fost Ursu nu Hatiegan.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează