FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI - UTA "BĂTRÂNA DOAMNĂ", DUMINICĂ, 19:00

FOTO Săpunaru, Daniel Niculae și Ioniță II s-au fotografiat în culorile altei echipe din România » Explicația din spatele pozei

FOTO: FACEBOOK POLITEHNICA TIMIȘOARA
FOTO: FACEBOOK POLITEHNICA TIMIȘOARA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 21:05

Cristi Săpunaru, Alex Ioniță II și Daniel Niculae, trei dintre cei mai importanți jucători ai Astrei și, totodată rapidiști înfocați, le-au făcut o surpriză fanilor lui ASU Poli Timișoara, înaintea derby-ului istoric cu UTA "Bătrâna Doamnă" de duminică. 

În baza relațiilor extrem de cordiale dintre galeria Rapidului și cea a bănățenilor, cei trei rapidiști s-au fotografiat cu tricourile echipei bănățene, jucătorii Astrei afișând și un fular cu echipa suporterilor timișoreni, pe care era scris "Înving cei ce nu cedează". 

"Frații în veci vor fi frați. Legiunea rapidistă de la Astra Giurgiu e alături de «Băieții în Ghete» înaintea marii confruntări de duminică, Politehnica Timișoara - UTA Arad!

Cristi Săpunaru, Alex Ioniță și Daniel Niculae le țin pumnii alb-violeților pentru duminică și speră, la fel ca toți suporterii poliști, la o victorie mare pentru Politehnica Timișoara. Politehnica Timișoara și Rapid se iubesc la infinit!", a fost mesajul postat pe pagina oficială a clubului bănățean. 

De-a lungul timpului, Cristi Săpunaru, Daniel Niculae și Alex Ioniță II și-au manifestat în repetate rânduri dragostea față de Rapid. 

  • ASU Poli - UTA "Bătrâna Doamnă" se joacă duminică, de la ora 19:00.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
supereduardo10
supereduardo10  •  19 Mai 2017, 10:33

Cine a scri articolul habar nu are de ce srie :)) Toti rapidistii sun infratiti cu cei de la Poli Timisoara. Motivele sunt multe si daca cei "acuzati " de tradare ar veni cu tricourile alea in giulesti ar fi aplaudati :))

drdr3
drdr3  •  18 Mai 2017, 06:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează