FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

FOTO Se întâmplă în România! Administratorul noului stadion al Pandurilor obligă femeia de serviciu din primărie să îi spele picioarele și să îi facă pedichiura

Foto: scandaldegorj.ro
Foto: scandaldegorj.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 octombrie 2018 11:13

Marian Rotaru, directorul executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP) și administratorul noului stadion al celor de la Pandurii Târgu Jiu, a fost surprins într-o ipostază incredibilă chiar în sediul Primăriei.

Site-ul scandaldegorj.ro a publicat o imagine în care una dintre femeile de serviciu de la primărie îi face pedichiura directorului DPP chiar în biroul acestuia! Marian Rotaru stă cu un picior într-un lighean roșu, în timp ce angajata sa se pregătește să treacă la treabă.

Conform sursei citate, astfel de situații se întâmplă frecvent la Primăria din Târgu Jiu, unde Marian Rotaru i-ar jigni și umili constant pe angajați! La începutul acestui an, o subalternă s-a adresat șefilor primăriei în privința comportamentului agresiv al directorului DPP. Comisia de Etică a clasat însă cazul.

10.955 de leieste salariul lunar al lui Rotaru la DPP

Direcția Publică de Patrimoniu, unde director este Marian Rotaru, administrează și noul stadion al Pandurilor. Arena care a costat 22 de milioane de euro ar fi trebuit să fie inaugurată în luna septembrie, însă termenul a fost mutat din nou! Asta deoarece costurile inițiale nu ar fi inclus și lucrări suplimentare de amenajare exterioară, trotuare, parcări etc. Pentru ca lucrările să continue a fost nevoie de încă 5 milioane de euro!

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
titiduru22
titiduru22  •  10 Octombrie 2018, 15:15
Postat de brancusi pe 10 Octombrie 2018, 13:20

Felicitari celui care a realizat poza!E foarte bine sa vada tot norodul gradul de dementa la care s-a ajuns in tara asta.Nu mai putin adevarat este ca norodul numara si o gramada de slugoi care accepta aceste umilinte ca solutie de netezire a potecilor catre parvenire sau pur si simplu pentru a avea un statut de protejati,cu gainariile aferente.

E la voi in Terra Nova !

vladutz13
vladutz13  •  10 Octombrie 2018, 14:00

Probabil nu-si permite saracul sa mearga la un salon. Sau na, oricum are 8 ore de omorat la birou, de ce sa mai piarda timpul in afara orelor de program?

327527824493878
Noland Seaman  •  10 Octombrie 2018, 13:21
Postat de Noland Seaman pe 10 Octombrie 2018, 13:11

Cam asta e adevarul despre realitatea fotbalului actual romanesc,a sportului romanesc in general si nu in ultima instanta a intregii societati actuale romanesti ! Nu sunt prea multe de spus. E destul de clar,asa ca,ne cam meritam actuala conditie,de rusinea intregii Europe. Indiferent din ce motive acea femeie face acea mizerie,interesata sau dezinteresata,obligata sau nu,reflecta cat se poate de fidel realitatea noastra actuala ca natie ! Atat am ajuns sa putem si sa ne exprimam ! Asa stie romanul de azi sa traiasca ! Sa faca si sa accepte mizeriile unor frustrari si mai ales a unor frustrati ! O tara ajunsa pe mana infractorilor si a ***,prin vot democratic,nu se poate exprima altfel decat astfel ! Avem ceea ce meritam. Onoare inaintasilor nostrii,rusine noua,actualilor !

Ca un roman verde ce ar trebui sa fiu,m-am exprimat total gresit si mea culpa pentru asta,ca tot vorbeam de exprimare. Nu neaparat ca o scuza,doar ca o explicatie...nostri ( cu un singur i ) ! M-am cam aprins in comment si cred ca mi-a tremurat un pic deshtu' pe tasta si a iesit ce a iesit...Scuze cititorilor !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează