FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FC ARGEȘ 1-1

GALERIE FOTO Blackout total! Fază inexplicabilă în liga secundă: Emil Săndoi a deposedat un jucător și a fost eliminat + Reacția antrenorului

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 15:47

Derby-ul etapei a 4-a din liga secundă, cel dintre Chindia Târgoviște și FC Argeș, se anunța unul extrem de spectaculos, dar cele două echipe care luptă pentru promovare au dezamăgit. S-a terminat 1-1, după golurile lui Cherchez și Buhăescu din repriza secundă. 

Faza meciului s-a petrecut însă în minutul 80, când antrenorul argeșenilor, Emil Săndoi (53 de ani) a avut un moment de rătăcire, blocând un jucător al Chindiei în momentul în care dâmbovițenii plecaseră pe un contraatac periculos. 

În amintirea vremurilor în care impresiona în defensiva "Craiovei Maxima", Săndoi s-a pierdut cu firea și l-a deposedat pe jucătrorul Chindiei, crezând, cel mai probabil, că acesta depășise linia de margine. Lucru care nu s-a petrecut, însă, potrivit reluărilor TV.

Arbitrul Adrian Comănescu nu a stat pe gânduri și l-a trimis în tribune pe Săndoi, în ciuda protestelor acestuia. Antrenorul piteștenilor a urmărit ultimele 10 minute de acolo.

"În primul rând, vreau să vă spun că mi-am cerut scuze faţă de jucătorii şi conducătorii de la Chindia, mi-am cerut scuze şi în faţa arbitrilor. Este o fază comică. Am crezut că mă aflu la mine, în suprafaţa antrenorului, şi d-aia am luat mingea. Mă pregăteam s-o ridic şi să o ofer unui jucător de-ai mei ca să repunem repede de la margine.

Apoi mi-am dat seama că sunt în teren şi mi-am cerut imediat scuze. La final, am vorbit cu toţi cei implicaţi şi am râs pe seama acestei faze. Sper să nu fiu suspendat drastic, pentru că eu nu sunt un antrenor care să-i fi obişnuit pe suporteri cu astfel de gesturi pe marginea terenului”, a spus Emil Săndoi la TV Telekom Sport.

Vezi AICI toate rezultatele zilei din etapa a 4-a a ligii secunde

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
gido
gido  •  26 August 2018, 12:21
Postat de cinva pe 25 August 2018, 22:27

Sandoi in defensiva Craiovei, da. Sandoi in defensiva Craiovei Maxima doar in capul cretinilor de la jesepe. Negrila, Tilihoi, Irimescu, Stefanescu, Ungureanu, Ciupitu va spune ceva?

ai dreptate....

tatutzu
tatutzu  •  26 August 2018, 11:06

Jose Mourinho runs on pitch to tackle Olly Murs https://www.youtube.com/watch?v=YGgs-V_P-F4

cinva
cinva  •  25 August 2018, 22:27

Sandoi in defensiva Craiovei, da. Sandoi in defensiva Craiovei Maxima doar in capul cretinilor de la jesepe. Negrila, Tilihoi, Irimescu, Stefanescu, Ungureanu, Ciupitu va spune ceva?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează