FOTBAL  »  LIGA 2  »  STADION

GALERIE FOTO Mai puțin de 6 luni până la inaugurarea unei noi arene ultramoderne în România » Senzațional! Cum arată acum

FOTO: Facebook @panduriics +8   FOTO
FOTO: Facebook @panduriics

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 13:00

Oficialii formației Pandurii Târgu Jiu anunță că inaugurarea noului stadion va avea loc, cel mai probabil, în luna noiembrie a acestui an.

Pandurii s-au salvat in extremis de la retrogradarea în Liga a 3-a și așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion din oraș pentru demararea proiectului de revenire în prim-planul fotbalului românesc. 

Până când lucrurile vor fi gata, formația va evolua pe stadionul din Motru, acolo unde a făcut-o și în sezonul recent încheiat. 

12.500de locuri va avea noul stadion din Târgu Jiu

Vezi și: Un nou transfer pentru Petrolul » Un jucător cu zeci de meciuri în Liga 1 vine să-i promoveze pe "găzari"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
fibra
fibra  •  27 Iunie 2018, 08:55

Senzational!Trebuia sa fie gata de un an.

alenb
alenb  •  26 Iunie 2018, 22:09
Postat de xnread pe 26 Iunie 2018, 15:31

Foarte frumos. Seamănă leit cu stadionul olimpic din Amsterdam creație a arhitectului Jan Wils, locul unde pentru prima dată în istoria modernă ( Jocurile Olimpice din 1928) s-a reluat tradiția flăcării olimpice, ca simbol al vechilor eleni în relația lor cu divinitatea, dar și arena pe care Ajax ul își urma ultimul intinerariu încununat cu un succes UCL.:)

Seamana pe *** :)). Stadionul din Tg Jiu este un stadion urat, chiar si pentru un stadion cu pista, pretul de constructie mi se pare umflat, comparativ doar cu stadionul din Ploiesti. Pana la urma ce-i trebuia lui Tg Jiu sa aiba stadionul municipal cu pista? N-a gazduit clujul vreo competitie, o sa gazduiasca Tg Jiu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu12
blatistu12  •  26 Iunie 2018, 21:59

Numai IN Romania se poate intampla asa ceva.ECHIPW CU TRADITIE DIN ROMANIA NU AU STADIOANE,IAR echipe intrate IN insolventa sau joaca IN ligile a 3-a, austadioane moderne.Sunt curios cum o sa arata acest stadion peste vreo 10 ani, cresc balariile IN el,ca NU ARE cine sa joace acolo.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează