FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Gigi Becali și-a achitat încă o datorie importantă! Marea problemă s-a rezolvat » Clubul a încasat 200.000 de euro

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 10:36

FC Braşov nu s-a mai înscris în noul sezon de eşalon secund în aşteptarea falimentului clubului care poate fi declarat, oficial, în luna septembrie.

Măcinaţi de uriaşe probleme financiare, vorbindu-se de datorii care se însumează aproape 15  milioane de euro, braşovenii au spus adio fotbalului de eşalon secund.

Cei care au activat la echipă în ultimul sezon au primit, totuşi, şi o veste bună legată de posibilitatea încasării unora dintre restanţele financiare acumulate pe parcursul campionatului trecut.

Gigi Becali a trimis Braşovului ultima tranşă din banii cuveniţi transferului lui Alex Chipciu la Anderlecht, suma fiind undeva în jurul a 200.000 de euro.

Vasile Dochiţa, administratorul special al grupării braşovene, va plăti, din această sumă, datorii către angajaţi şi furnizori ai clubului braşovean.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
hanmocar
hanmocar  •  27 Iulie 2017, 11:16

Auzi , jurnalist de la jsp !!! INSULTA mai mare nu s-a pomenit !!!! jurnalist .... !?

hanmocar
hanmocar  •  26 Iulie 2017, 20:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  26 Iulie 2017, 19:06

dupa ce a fost dat in judecata a platit

Vezi toate comentariile (44)
Comentează