FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONDIȚII METEO NEFAVORABILE

Haosul alb! O echipă din Liga a 2-a a rămas blocată din cauza nămeților

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2018 13:02

FRF a amânat meciurile din Liga a 3-a și de la juniori, însă nu și partidele care vor avea loc în acest weekend în liga secundă.

Majoritatea formațiilor din Liga a 2-a sunt nemulțumite că etapa n-a fost amânată, mai ales că echipele care joacă în deplasare au mari probleme din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Conform surselor GSP, autocarul echipei Metaloglobus se află blocat la ora scrierii acestui articol într-o localitate de lângă Vâlcea. Formația bucureșteană face deplasarea la Oradea pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, cu Luceafărul.

În plus, oficialii lui CS Mioveni trebuiau să plece astăzi la Iași pentru meciul cu Miroslava, dar au amânat deplasarea.

Oficialii echipelor din Liga a 2-a au încercat să vorbească cu cei de la FRF, dar n-au dat de ei pentru că s-au aflat în avionul care a dus naționala în Israel, reprezentativă care va întâlni România într-un amical. Și avionul acestora a plecat cu întârziere de pe Aeroportul Otopeni. Mai multe detalii AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  23 Martie 2018, 18:17

jucati dracu fotbal taranii dracului.pe vremuri nu conta zapada de 4 cm

Vezi toate comentariile (1)
Comentează