FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Îl mai țineți minte pe Rui Duarte? A dat un răspuns GENIAL cînd a fost întrebat ce nu îi place în București: "Steliștii!" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2016 12:37

Fundașul Rui Duarte (35 de ani) nu are echipă de 6 luni, însă își aduce aminte cu bucurie de cei 5 ani petrecuți în România: doi de la Brașov și trei la Rapid.

Fostul fundaș dreapta al Rapidului a oferit un interviu pentru Rapid TV și nu a uitat să-i ironizeze pe steliști:

"Singurul lucru care nu-mi place în București e că sînt steliști acolo. În rest, îmi place totul", a glumit fostul jucător al Rapidului. 

 ...despre cea mai amuzantă poveste: "Am avut multe, fiindcă a fost o perioadă mai nebună la Rapid. Am dispărut o dată patru luni, iar cînd m-am întors făcusem o burtă mare și aveam 8 kg în plus. Nu prea eram pregătit să joc, dar Șumudică m-a băgat într-un meci cu Gaz Metan, la 1-0, și imediat am dat centrare de gol. A fost un moment foarte frumos :D". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
mama.is.here
mama.is.here  •  12 Februarie 2016, 19:31
Postat de alexbibirica1 pe 11 Februarie 2016, 14:30

vorbeste si un bosorog liber de contract ... vorbeste din amintiri ... intre timp,Steaua a luat 3 campioanate , 1 supercupa , 1 cupa a romaniei , 1 cupa a ligii + participarile in Europa League (primavara europeana) si grupele UEFA CHAMPIONS LEAGUE.Tu, ce-ai realizat ,domnule duarte ? :)

nimic despre "celsii" si "aiacs"?

ares123
ares123  •  11 Februarie 2016, 18:56

Sigur, tot ce vine dinspre Steaua e...aroganta...restul de la ceilalti sunt chestii geniale sau amuzante. Si mai vin si postacii dinamovisti sa repete la nesfarsit balaria cum ca Steaua e favorita presei.....GRESIT, e tocata continuu, si nu inteleg de ce oficialii nu riposteaza. Nu il simpatizam in nici un fel pe MM, dar i se simte lipsa. Nu are cine sa le mai dea la *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

847153178690789
Ticu Troya  •  11 Februarie 2016, 18:00
Postat de steaua1986forever pe 11 Februarie 2016, 14:08

Bine ca ti-ai luat tara inapoi maestre, deja am depasit Germania, SUA si Japonia. Iar nivelul de trai ii face gelosi pe aia din Elvetia si in tarile scandinave...Oricum, nu esti singurul, si eu am luat aceeasi teapa cu 'neamtu' asta..

Sa-nteleg , ca-l regreti pe dr. Ponta ?? Nu m-ar mira la cata minte ai !!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează