FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Încă un transfer la Petrolul! A fost deja prezentat la sediul clubului

Articol de - Publicat duminica, 08 iulie 2018 16:17

Petrolul a mai reușit ieri un transfer. Formația proaspăt promovată în Liga a 2-a l-a adus pe Andrei Rus, un internațional U19 al României.

Fundașul dreapta a evoluat până de curând la LPS Banatul. Este al 8-lea transfer al Petrolului din această vară: Claudiu Herea, Florin Plămadă, Sebastian Ghinga, Jean Sabrinho, Cristian Danci, Alex Nica și Daniel Isvoranu.

În această vară Petrolul a și renunțat la mai mulți fotbaliști. Jucătorul care tocmai a fost selecționat pentru acțiunea din august, când naționala U19 va juca o dublă cu Israel.

Petrolul Ploiești are ca obiectiv promovarea în Liga 1. În acest sens a fost adus și antrenorul Leo Grozavu. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close