FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Încă un transfer pentru Snagov! A adus un jucător de la Brăila

Articol de - Publicat luni, 16 iulie 2018 17:26

Sportul Snagov a încheiat cantonamentul desfășurat la Tărlungeni pe parcursul căruia echipa antrenată de Laszlo Balint a susținut două partide de verificare.

După un 6-0 în primul test, cu Olimpic Zărnești a urmat un joc amical cu Cetate Râșnov. Divizionara secundă s-a impus la scor, 6-2, cu reușite semnate de Stelu Costache și Lucian Neață, fiecare de câte două ori, Huiban și Robert Elek din penalty.

Sportul Snagov a mai bifat o achiziție, a noua în această vară, după aducerea tânărului fundaș dreapta de doar 20 de ani Alexandru Gîț, venit de la Dacia Unirea Brăila.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează