FOTBAL  »  LIGA 2  »  SE CAUTĂ STADION

Incredibil! O echipă de fotbal din România și-ar putea disputa meciurile de acasă în Bulgaria

Articol de - Publicat marti, 07 august 2018 12:29

SSC Farul Constanța a debutat în noul sezon de eșalon secund, ca gazdă a partidei cu ACS Poli Timișoara, pe arena din Ovidiu, scor 4-1.

Pentru jocurile următoare, în cazul în care nu se va putea obține omologarea stadionului Farul, constănțenii ar putea muta meciurile de acasă în Bulgaria.

”Avem o listă cu câteva stadioane unde am putea juca următoarele partide de campionat. O soluție este și Balcik, în Bulgaria”, a declarat investitorul Emanuela Gavrilă la Sport Total FM.

În schimb, prima deplasare din noul sezon, pentru meciul cu UTA de la Arad, va fi parcursă cu trenul, jucătorii urmând să călătorească la cușetă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (6)
859779594095355
Nick Rasu  •  07 August 2018, 19:10
Postat de sexilian pe 07 August 2018, 17:42

cine a scris asta e nascut pe criza de FUSE,mama luui stie dece ..............

Popesti Leordeni nu e comuna e Oras...si e in Ilfov...deci FCSBul tot ilegal sint....

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  07 August 2018, 18:16

Nu va ambalati prieteni.Nu se va juca NICIODATA in strainatate un meci din campionatul Romaniei indiferent de liga.I-Comisia de licentiere ar trebui sa mearga acolo sa omologheze stadionul.II-Adversarii ar trebui sa fie de acord cu asta.Nu ii poti obliga sa-si faca pasapoarte ca sa joace in campionat.Mai sunt probabil si alte lucruri care nu-mi vin in minte acum impotriva acestei idei fanteziste!

martinpen
martinpen  •  07 August 2018, 17:46
Postat de robotzel pe 07 August 2018, 17:22

se omologheaaza insa este stupid. nu este normal ca celelalte echipe sa fie obligate sa mearga in strainatate sa joace meciurile din liga a 2-a. sunt costuri suplimentare iar asta nu este normal. de ce nu ar incerca sa joace in brazilia?

Nu ai dreptate, ROAF scrie clar: o echipa trebuie sa aiba stadionul propriu in judetul in care are sediul clubului... Exceptia neobservata de nimeni a fost la fcsb, care au jucat anul trecut impotriva ROAF, aveau sediul clubului in Mogosoaia, judetul Ilfov, dar de anul asta si-au schimbat sediul in Bucuresti, Drumul Leordeini, desi exista voci ca nici acolo nu e Bucuresti, comuna Popesti ar avea locul ala in arondisment. Plateste cineva pentru nelegalitatile astea ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează