LIGA B    •   PANDURII TG. JIU - UTA ARAD 1-2

Ionuț Popa a reacționat în stilul caracteristic după victoria cu Pandurii: "A răsărit soarele și pe ulița noastră"

Luni, 08 Octombrie

Gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu au deschis scorul la 10 minute al partidei cu UTA Arad după startul reprizei secunde, dar elevii lui Ionuț Popa n-au renunțat și au întors rezultatul prin reușitele lui Cubleşan (73) și Oprea (90).Tehnicianul de 65 de ani a analizat în stilu-i caracteristic rezultatul. "Meritam victoria asta. În cele din urmă, a mai răsărit soarele și pe ulița noastră. Era important să scăpăm de frustrarea jocurilor bune, dar fără rezultate pozitive.

Jucătorii au crezut cu toții în această victorie, iar Dumnezeu ne-a ajutat și pe noi. Cei de la Pandurii chiar ne-au felicitat că am fost cea mai bună echipă cu care au jucat până acum. O echipă arțăgoasă, cu un public vulcanic", a declarat Popa. 

REZULTATE ETAPA A 10-A

clipboard01

CLASAMENT LIGA 2

clipboard01

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

whiteredarad  •  10 Octombrie 2018, 10:45

Da, UTA continua seria "surprizelor", adica bate la Oradea si Targu Jiu, dar pierde cu "satele" din jurul Bucurestiului, acasa. rezultate...parca numai bune pentru pariori. La Targu Jiu UTA a castigat cu 2-1, dupa ce initial a fost pedepsita de arbitrul Haidiner cu un penalty, aparat de portar ( imoral acordat, de arbitru,plus un galben,...al 4 lea pentru cel in cauza). Si la TV s-a vazut-au zis si comentatorii- ca acest fluieras a luat o masura total impotriva realitatii, in fond fusese un fault , clar, in atac, jucatorul impins a cazut, in cadere mingea s-a lovit de o mana,..deci..de unde intentie, de unde penalty ? Utistul s-a si accidentat acolo, si a fost schimbat, se pare ca are leziune la incrucisate. Trebuie facut ceva cu acest fluieras, care este la a 3-4 oara cind "marteleaza" UTA cu ...sange rece.chiar si la...juniori. Este laudabil ca UTA a intors meciul, din deplasare, de la 0-1, dar fara victorii acasa nu valoreaza nimic. Suporterii utisti s-au cam saturat de infrangeri acasa, de jocul "aproximativ" in aparare, de lipsa de determinare, acasa. UTA are echipa sa stea linistita in primii 6, dar lipseste angajarea, jucatorilor li s-a spus ca obiectivul este cam...locul 10, deci ...delasare. Ionut Popa trebuie sa isi tina echipa in priza, si are datoria sa schiteze un nucleu, pentru...la anul , dar si un joc placut. Altfel e ..degeaba

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase