FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII TG. JIU - UTA ARAD 1-2

Ionuț Popa a reacționat în stilul caracteristic după victoria cu Pandurii: "A răsărit soarele și pe ulița noastră"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 12:32

Gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu au deschis scorul la 10 minute al partidei cu UTA Arad după startul reprizei secunde, dar elevii lui Ionuț Popa n-au renunțat și au întors rezultatul prin reușitele lui Cubleşan (73) și Oprea (90).

Tehnicianul de 65 de ani a analizat în stilu-i caracteristic rezultatul. "Meritam victoria asta. În cele din urmă, a mai răsărit soarele și pe ulița noastră. Era important să scăpăm de frustrarea jocurilor bune, dar fără rezultate pozitive.

Jucătorii au crezut cu toții în această victorie, iar Dumnezeu ne-a ajutat și pe noi. Cei de la Pandurii chiar ne-au felicitat că am fost cea mai bună echipă cu care au jucat până acum. O echipă arțăgoasă, cu un public vulcanic", a declarat Popa. 

REZULTATE ETAPA A 10-A

clipboard01

CLASAMENT LIGA 2

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  10 Octombrie 2018, 10:45

Da, UTA continua seria "surprizelor", adica bate la Oradea si Targu Jiu, dar pierde cu "satele" din jurul Bucurestiului, acasa. rezultate...parca numai bune pentru pariori. La Targu Jiu UTA a castigat cu 2-1, dupa ce initial a fost pedepsita de arbitrul Haidiner cu un penalty, aparat de portar ( imoral acordat, de arbitru,plus un galben,...al 4 lea pentru cel in cauza). Si la TV s-a vazut-au zis si comentatorii- ca acest fluieras a luat o masura total impotriva realitatii, in fond fusese un fault , clar, in atac, jucatorul impins a cazut, in cadere mingea s-a lovit de o mana,..deci..de unde intentie, de unde penalty ? Utistul s-a si accidentat acolo, si a fost schimbat, se pare ca are leziune la incrucisate. Trebuie facut ceva cu acest fluieras, care este la a 3-4 oara cind "marteleaza" UTA cu ...sange rece.chiar si la...juniori. Este laudabil ca UTA a intors meciul, din deplasare, de la 0-1, dar fara victorii acasa nu valoreaza nimic. Suporterii utisti s-au cam saturat de infrangeri acasa, de jocul "aproximativ" in aparare, de lipsa de determinare, acasa. UTA are echipa sa stea linistita in primii 6, dar lipseste angajarea, jucatorilor li s-a spus ca obiectivul este cam...locul 10, deci ...delasare. Ionut Popa trebuie sa isi tina echipa in priza, si are datoria sa schiteze un nucleu, pentru...la anul , dar si un joc placut. Altfel e ..degeaba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close