FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD - RIPENSIA TIMIȘOARA 2-1

Ionuț Popa, la un pas de bătaie cu arbitrul: "I-am spus că nu mă pricep la fotbal, nici la arbitraj. Nu m-a lămurit că el s-ar pricepe, după ce explicații am primit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 18:01

UTA Arad a câștigat meciul de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, scor 2-1, din liga secundă, însă partida n-a fost lipsită de evenimente.

Antrenorul arădenilor Ionuț Popa a fost la un pas de bătaie cu arbitrul Rareș Vidican, din Satu Mare, dar forțele de ordine au intervenit și i-au despărțit pe aceștia.

Totul a plecat de la penalty-ul primit de timișoreni, care a fost contestat dur de Popa: "Nu am avut vreun conflict cu arbitrul. I-am spus că nu mă pricep la fotbal, nici la arbitraj. Nu m-a lămurit că el s-ar pricepe, după ce explicații am primit".

Ionuț Popa se gândește deja la următoarea partidă de la Timișoara, cu ACS Poli, și a vorbit despre înlocuirea lui Ionel Ganea de pe banca bănățenilor cu Petre Vlătănescu.

"Eram la Poli Iași, am învins Petrolul cu 3-1 și am fost dat afară pentru că i-am răspuns președintelui de la Iași că mi se fâlfâie. Nu știu dacă lui Ganea i se fâlfâie de Birlică (n.r. – președinte ACS Poli), nu aș putea să vă spun", a adăugat Popa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 August 2018, 21:26

Cu Ionut Popa UTA, desi nu are mari valori, in echipa, a inceput sa "puna mingea jos" , sa faca pase, si joc placut. In afara de penalty-ul la care UTA a fost penalizata, cind Petra a lovit clar , fara tagada,mingea , apoi a avut o ciocnire cu un timisorean, UTA a mai contestat un penalty , neprimit, la fel de clar, vazut si de comentatorul TV.. Sint deja 4 etape in care. in fiecare, UTA a fost furata de fluierasi, la Braila in loc de penalty + eliminare la portar, s-a dat ...simulare. Mi-e clar ca UTA " nu cultiva" relatiil;e cu arbitri. Desi televizarea se face pe un pret derizoriu, este si o treba pozitiva, meciul fiind televizat p[oti vedea cum se arbitreaza. Doua brigazi care au furat UTA nu au mai fost programate. Cam prea mult furtisag cu fluierasul...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează