FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA ARMATEI

Lăcătuş iese la atac: "Să nu luăm de bun tot ce spun Becali sau Duckadam" » Noi detalii despre liga din care va porni Steaua

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 19:45

Marius Lăcătuş, directorul tehnic al CSA Steaua, a vorbit despre obiectivul echipei Armatei, răspunzând totdată criticilor venite din partea lui Gigi Becali. 

"Fiecare spune ce vrea, nu e problema mea ce cred Duckadam sau alţii. Noi ştim foarte bine ce avem de făcut. Spre dezamăgirea unora, acest proiect nu se va termina prea curând. Nu vreau totuşi să mă cert cu Duckadam. Dacă ne contrazicem, o s-o facem în privat. 

Programul echipei a decurs aşa cum ne aşteptam. Am format un lot din 25-26 de jucători, vom merge în cantonament la Cheile Grădiştei şi la Tărlungeni, unde vom începe şi seria meciurilor amicale.

Aşteptăm cu nerăbdare să aflăm pe 20 august dacă vom juca în liga a patra sau a cincea. Activitatea noastră va merge înainte, indiferent de ligă. Suporterii vor fi alături de noi, oricum", a declarat "Fiara" la TV Digi Sport.

Lăcătuş a comentat şi declaraţiile lui Gigi Becali, cel care afirma că va face tot posibilul ca echipa Armatei să nu avanseze mai mult de Liga a treia. 

"Gigi Becali să pună frână echipelor cu care se luptă la titlu, nu nouă. Ce spune Gigi nu ne interesează, e liber să zică ce vrea, noi ne vedem de treaba noastră.  Noi ne dorim să facem performanţă. Drumul e lung şi greu, dar cred că avem capacitatea necesară pentru a reveni cât mai rapid în Liga 1. Să nu luăm de bun tot ce spune Gigi Becali. Dacă eşti club departamental, asta nu înseamnă că nu poţi juca în primele două ligi. 

Se vorbeşte de banii pe care Ministerul îi investeşte. De ce oare Primăria îşi permite să facă investiţii de peste 5% în sport, iar la echipa Stelei nu ar fi în regulă să se întâmple acest lucru din partea Armatei?", a mai spus Lăcătuș.

"Îl respect pe Ilie Dumitrescu, indiferent de faptul că simpatizează cu FCSB"
Marius Lăcătuş, director tehnic  CSA Steaua

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (75)
indolentu
indolentu  •  20 Iulie 2017, 23:26
Postat de valentinn10 pe 20 Iulie 2017, 10:16

Vezi cum vorbesti bai fraiere *** , pe tine nu te penalizeaza astia , eu cum scriu de marea echipa STEAUA , MINUNEA FOTBALULUI ROMANESC, gat sunt pus la zid , nu va e rusine iar tie bai fraier coclit de 10 ori rusine si pupa-I talpile lui helmut , nu mainile , talpile , frustrat hidos..., de lacatus , vai mama lui ...ce faci marius , nu te mai vrea MARELE PATRON antrenoras?, nu ca ai fost si ne-ai facut de maro asa cum ii vei face si pe amaratii aia , ei nu stiu ce mare antrenor esti tu dar vor afla curand, doar echipa iti trebuie ca tu esti mare si o bagi direct tot acolo...in liga 5...

ba lu lacatus si lu balint sa le pupi tu talpile ba ca daca nu dadeau da la punctu cu var gol in finala aia cu care va laudati degeaba apara macadamu ala da stai ca ie normal sa protestezi capdeminge ca voi nu sinteti steaua aia din 86 ci doar o amarita de fecepatrulitere

854605894625108
Silviu Apostol  •  20 Iulie 2017, 12:43

Lacatus habar nu are despre ce vorbeste ! Primaria investeste banii localnicilor pe cand MApN investeste din banii tarii ! Oare de ce sa faca asta , cand Armata are atate lipsuri in dotare ?

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Iulie 2017, 12:27

Lăcătuș are dreptate. Adevărata Steaua este acest CSA nou înființat. Dacă ar fi să nu se implice nici ministerele nici primăriile în sport , atunci în România am mai avea doar 5-6 echipe în Liga I , iar sportul în general ar fi DESFIINȚAT în proporție de 95%. hai să lăsăm vrăjeala și ipocrizia. De abia aștept derby-urile dintre Rapid și Steaua (adevărata Steaua) , chiar dacă deocamdată în Liga a-4-a. Forte curînd și în Liga I.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează