FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Lovitură pregătită de Mititelu, la primul sezon de la revenire FC U Craiova în fotbalul românesc: "Cine ne împiedică?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 13:24

Adrian Mititelu anunţă că, indiferent de eşalonul în care va evolua noua echipă FC "U" Craiova, meciurile vor avea loc pe noua arenă a Craiovei.

"Am auzit că domnul Rotaru l-a vândut pe Ivan pentru trei milioane de euro. Eu vindeam jucători pe 8-9 milioane. Bani sunt, nu vă faceţi griji. Jucăm şi în liga a patra pe «Ion Oblemenco». Cine ne împiedică?", a afirmat Adrian Mititelu la TV Digi Sport, la reunirea lotului.

Marcel Iancu, fostul conducător al echipei, revine în calitate de președinte, Nicolo Napoli este directorul tehnic al clubului și va lucra cu Ovidiu Turcu, ca principal, secund va fi Adrian Filip, iar team-manager va fi Robert Săceanu, fost mijlocaș la FC U Craiova

FC "U" Craiova a depus actele pentru a evolua în Liga a 4-a în noul sezon. 

Citeşte şi:

VIDEO+FOTO Start pentru noua FC U Craiova » Atmosferă incendiară la primul antrenament + Ce buget va avea echipa

Incident la revenirea Științei: ultrașii au vrut să scoată cu forța din antrenament un nou fotbalist al echipei!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (28)
2131555083537471
Florian Tereche  •  04 Septembrie 2017, 19:31

Pentru o buna informare a publicului, as vrea sa va atrag atentia asupra faptului ca echipa in cauza nu se numeste FC "U" CRAIOVA, ci FCU CRAIOVA 1948...este cu totul altceva. Va multumesc, si pe viitor as aprecia daca in articolele dvs. ar aparea numele corect.

850499958377510
Cornigeanu Ion  •  19 Iulie 2017, 06:36

Acest personaj,care umbla sa gaseasca fraieri,crede ca si pe noul stadion va face ce a facut pe vechiul Oblemenco si pe celelalte terenuri.Inainte sa joace pe noul stadion trebuie sa aiba echipa si sa plateasca inainte chiria,nu cum a facut cu cei dela Severin.Pe terenurile CJ va intra pana cand Gogoase va incepe devastare si apoi vor merge la ***.Cred ca s-a convins de primirea care a avt-o luni si el si fiul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  18 Iulie 2017, 22:56
Postat de risc_mix pe 18 Iulie 2017, 22:55

Cand draqq ati jucat voi cu fiorentina,bordeaux,leeds,..daca voi v-ati i9nfiintat in 2013?Voi ati fi vrut dar v-a zis uefa ,,pardon cupele europene sunt pt echipele serioase,cu traditie,nu pt impostori''.Dar de unde sa stii tu d'astea daca te cheama GOGU?

Postarea este pt GOGU2005

Vezi toate comentariile (28)
Comentează