LIGA B    •   FARUL - U CLUJ 0-3

Marica anunță schimbări masive la Farul, după eșecul dureros cu U Cluj

Articol de — Ionuţ Coman Miercuri, 10 Octombrie

Ciprian Marica și Ionel Dănciulescu au asistat azi la meciul Farului pierdut cu U Cluj, scor 0-3. Chiar dacă înfângerea a fost una dură, fostul internațional nu se alarmează și anunță faptul că în iarnă vor urma schimbări masive în lotul echipei."Mi-a scăzut un pic moralul. Dar noi nu ne batem cu cei de la U Cluj, ei sunt departe. Să nu uităm că până nu demult oamenii spuneau că vom construi blocuri aici, unde este stadionul.

Asta e realitatea. În timp o să le redăm oamenilor bucuria de a reveni la fotbal. Avem multe de pus la punct, sunt probleme, știți asta! Suntem tineri și entuziaști și pregătiți de muncă.

Până în iarnă vom merge așa pentru că s-a terminat perioada de transferuri, dar în iarnă vom întări lotul și să facem o pregătire fizică bună. Pentru că s-a văzut și azi că fizic nu stăm bine.

Știam care e situația, suntem triști pentru această înfrângere. Dar le zic băieților să stea cu capul sus.

Obiectivul este menținerea în Liga a 2-a în acest sezon. Să demonstrăm că suntem serioși și că avem un proiect bun.

La anul trebuie să atacăm promovarea. Anul acesta încă vom construi. Pe partea administrativă a venit Dănciulescu și vreau să mai aduc câțiva oameni competitivi", a zis Ciprian Marica.

Citește și:  FOTO Liniște și nu prea » Farul a revenit "acasă", dar s-a făcut de râs în meciul cu U CluJ, scor 0-3! Gafe incredibile în apărarea lui Grigoraș

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase